Úvod Různé Boxer Lukáš Konečný v hodinkách i spí
Různé

Boxer Lukáš Konečný v hodinkách i spí

32

LukasKonecny

Na 22. mezinárodní specializovanou výstavu Hodiny a klenoty dorazil na pražské Výstaviště i Lukáš Konečný, mistr světa v boxu organizace WBO. Ten je ambasadorem hodinek značky Offshore Limited. Mluvili jsme s ním nejen o nich, ale i o tom, jak tráví svůj volný čas či které funkce hodinek využívá při sportu.

Jaký je váš vztah k hodinkám? Víceméně klasický – hodinky potřebuji k životu, protože se snažím být dochvilný. Když je nemám, tak jsem nervózní a stejně se pořád koukám na zápěstí, to je takový reflex.

Máte raději hodinky, na kterých čas ukazují ručky nebo digitální? Raději ty s ručkami, které považuji i jako takový módní doplněk. Na druhou stranu na sport mám zase raději digitální, protože potřebuji, aby měly více funkcí. Aby mi měřily tep, rychlost běhu a podobně.

Co se vám líbí na hodinkách Offshore, které propagujete? Líbí se mi jejich design. Také jsou spolehlivé a každý si jich všimne, takže jsou i zajímavým doplňkem.

Jak často nosíte hodinky? Víceméně pořád, dokonce v nich i spím. Mám hodinky i na sport, ale když boxuji, tak hodinky pochopitelně na ruce nemám.

Máte nějaký oblíbený model, který jste si zvláště zamiloval? Já hodinky dost střídám. Mám jich hodně a beru je jako doplněk k tomu, co mám zrovna na sobě. Hodinky jsou podle mě doménou mužů, kteří je střídají více než ženy.

Od hodinek se posuneme k času, který měří. Myslíte si, že ho máte dostatek? V žádném případě ne. Čas je takový můj nepřítel. Přál bych si třeba více času pro rodinu…

Mluvil jste o sportu a boxu, ve kterém držíte mistrovský titul. Jak často trénujete? Trénuji dvakrát denně a každá tréninková jednotka má 90 minut.

Vedete i své děti ke sportu? Já mám tři holky, takže ke sportu je určitě vedu, ale ne k boxu. Sice dnes už i ženy boxují, ale mně to nepřijde správné a asi bych svým dcerám vybral nějaký více holčičí sport – třeba volejbal nebo atletiku. Rády třeba lezou na stěně.

Jak trávíte volný čas? Snažím se ho prožívat hodně často s dětmi. Také mám hospodu, o kterou se musím starat. Rád připravuji akce pro děti, různé dětské dny a soutěže nebo relaxuji v přírodě.

Když jste říkal, že máte hospodu, nabízí se otázka, zda jste musel někdy řešit nějaký hospodský konflikt tak říkajíc ručně? To jsem nemusel, v mé hospodě žádné problémy nebyly. Nevím, jestli je to tím, že někteří vědí, že ta hospoda patří mně. Většinou stačí všechno vyřešit slovně, ale obecně je tam konfliktů minimum.

Zůstanete tváří Offshore i nadále?Já doufám že ano, protože ty hodinky nosím rád a líbí se mi.

img02
Lukáš Konečný je velmi milý a skromný člověk, autogram nikdy neodmítne. Lukáš Konečný (vlevo) je mistr světa v lehké střední váze. Na snímku se svým kolegou ing. Kamilem Grimem, který je mistr a vicemistr Evropy v bench pressu. Rovněž tak je světovým rekordmanem a dvojnásobným vítězem International Grand Prix Anglie.
img01
Silní muži mají rádi hodinky jako Offshore Limited.

Text Jana Trpišovská
Foto Alexander Sirota a archiv firem

Populární články

Související články

Různé

Domov s velkým D

Velká řada dnešních seniorů se potýká s nebývalými problémy, které přináší naše...

Různé

Maminkovské kabelky v ethno stylu

Elegantní, promyšlené a ekologické, takové jsou doplňky pro děti, maminky i tatínky...

MódaRůzné

Celeste Buckingham a 3D zrcadlo pro smartphony

Make-up Genius je nová aplikace vyvinutá značkou L´Oréal Paris. Od ledna 2015...

CelebrityRůzné

5. narozeniny Slunečního paprsku se S. Krainovou a H. Křížkovou

Občanské sdružení Sluneční paprsek, které organizuje prázdninové ozdravné pobyty pro děti s...