Úvod Knihy Daniel Smith: Myslete jako Steve Jobs
KnihyRůzné

Daniel Smith: Myslete jako Steve Jobs

29

Myslete jako Steve JobsNová kniha nakladatelství Metafora vám přiblíží životní filozofií nekonformního podnikatele a jeho vypilované schopnosti. Zakladatel firmy Apple Steve Jobs věřil, že outsideři a buřiči posouvají lidstvo kupředu, protože se nebojí neustále zkoušet a měnit svět.

Kniha přináší inspiraci pro sebezdokonalování. Její podtitulek zní: Z podivína a outsidera nejúspěšnějším mužem světa. A když ON, tak pro NE VY?
Mají vás za podivné existence a táhne se to s vámi už od školy? Vždycky jste byli průšviháři? Připadáte si jako outsideři a ostatní vám to dávají znát?
Ani tak ale není nic ztraceno. Naopak.
Z jednoho kluka, který šel z extrému do extrému, od undergroundu k fanatickému veganství, moc se nemyl a nečesal, se stal jeden z nejúspěšnějších mužů planety. Jmenoval se Steve Jobs.
Svými vizemi od základu proměnil počítačový i hudební průmysl a přinesl nám některé z nejvyspělejších technologií, po kterých prahne celý svět.
V roce 1976 založil se svým přítelem Stevem Wozniakem společnost Apple. Když z ní o devět let později musel odejít, jako vždy vytěžil z nepříznivé situace maximum a zakoupil společnost Pixar, studio animovaného filmu. Po jedenácti letech se znovu vrátil do Applu, aby ho transformoval v jednu z nejpopulárnějších firem na světě.
Inspirujte se osobností a životní filozofií Steva Jobse!

 

Populární články

Související články

Knihy

Zcela výjimečná literatura

Na knihkupeckých pultech se v pyramidách překladového balastu jako příslovečný diamant v hoře hlušiny...

KnihyUmění

Za psacím stolem s Karlem Sýsem

Jmenovaný umělec, se kterým jsme před krátkým časem hovořili, patří mezi nejlepší...

Knihy

Do jaké míry známe slovenskou historii?

Toť kardinální otázka, tykající se především našich spoluobčanů. Od listopadu devětaosmdesát minulého...

Knihy

Pouze pro silné nervy!

Jsou či nejsou? Toť otázka. Lidé mají pověrčivost v krvi. Od náboženských blouznivců...