Úvod Různé Automobil pro Davida Drahonínského
RůznéSpolečnost

Automobil pro Davida Drahonínského

33

 

david-v-aute-800

Úspěšný paralympionik převzal speciálně upravený automobil Škoda Superb. David Drahonínský, zlatý medailista z paralympiády v Pekingu a stříbrný z Londýna, se s pomocí od společností B. Braun a Hertz Lease
může lépe připravovat na letní olympijské hry v Rio de Janeiru.
„David je tváří a patronem našeho charitativního projektu B. Braun pro život a my jsme velmi rádi, že ho můžeme podporovat na jeho cestě k vítězství. Věříme, že tento nový a speciálně upravený automobil bude plně vyhovovat všem jeho potřebám a usnadní mu nejen běžné přejíždění, ale také cesty na tréninky i závody V České republice a v zahraničí. Automobil Davidovi zapůjčujeme na dva roky zcela zdarma a postaráme se také o jeho plný servis,“ říká PharmDr. Jiří Lukeš, člen vedení skupiny B. Braun.
„Z auta mám opravdu radost. Je velké, bezpečné a především prostorné, což oceňuji především při přepravě na tréninky a závody, kdy s sebou vozím veškeré sportovní vybavení. Jsem velmi aktivní člověk, nedávno jsem si také pořídil nové kolo, takže jsem rád, že i to se do auta pohodlně vejde. Rád bych oběma firmám, jak B. Braunu, tak Hertz Lease poděkoval. Díky jejich podpoře pro mě bude cestování mnohem jednodušší a pohodlnější,“ říká David Drahonínský, dvojnásobný paralympijský medailista a patron projektu B. Braun pro život, kterému jeho osobní život změnila v roce 1999 nehoda, při níž si poranil páteř. Ačkoli zůstal odkázán na invalidní vozík, sportu se nevzdal. Díky svému odhodlání a tréninku se stal v roce 2008 vítězem paralympijských her v Pekingu a v loňském roce přivezl z Londýna stříbro.

 

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...

Společnost

Neuvěřitelná výdrž Jiřího Suchého

V roce 1931 u nás ještě vládl jako prezident Tomáš Garrigue Masaryk, v Duchcově...