Úvod Lifestyle Cestování Jak chránit vlasy před sluncem?
CestováníKrása a zdraví

Jak chránit vlasy před sluncem?

31

SKP BC Sun Protect produktyLéto je jako stvořené pro krásné chvíle strávené při nejrůznějších venkovních aktivitách, užívání si slunečních paprsků a svěžího mořského vánku. Vždy je ale potřeba mít sebou ochránce nejen pro pokožku, ale i pro vlasy, aby pod slunečními paprsky netrpěly. Řada BC Sun Protect od Schwarzkopf Professional je dokonalým společníkem pro chvíle strávené na slunci a umožňuje všem příznivcům krásy, aby si díky jedinečné péči o vlasy a UV ochraně užili léto skutečně naplno.
Řada BC Sun Protect poskytuje sluncem zatěžovaným vlasům trojitou ochranu díky kombinaci UV filtru, vitamínu E, technologie Amino Cell Rebuild a tahitského Monoï oleje – pro dokonalé vlasy po celé léto. Přípravky této řady budou k dispozici také v podobě cestovní sady kombinující jedinečnou ochranu před sluncem s praktickou velikostí balení v atraktivní a univerzální kosmetické taštičce vhodné pro cestování i na dovolenou.

Vlasová péče pro dokonalé vlasy plné léta

Během léta nebo dovolené vlasy trpí v důsledku vystavení poškozujícím vlivům UV záření, soli, chlóru a slané vody. Výsledek: suché, mdlé vlasy, vybledlá barva a roztřepené konečky. Přípravky BC Sun Protect okamžitě usnadňují rozčesávání vlasů, navrací vlhkost a zlepšují poddajnost – pro bezstarostné dny plné slunce. Řada vlasové péče přináší trojitou ochranu před sluncem a hloubkovou obnovu vlasů po slunění pro jejich jedinečný půvab: UV filtry chrání barvu vlasů před blednutím (nevztahuje se na blednutí barvy vlivem vystavení slunci) a antioxidanty působí proti volným radikálům, které můžou poškozovat vlasy, zvláště během vystavení slunci.

Trojitá ochrana pro sluncem zatěžované vlasy

BC Sun Protect nabízí dokonale vyváženou kombinaci aktivních složek chránících a regenerujících sluncem zatěžované vlasy a vlasovou pokožku. BC Sun Protect kombinuje UV filtr a Monoï olej s vitamínem E a technologií Amino Cell Rebuild. Díky tomuto složení zevnitř obnovuje poškozenou vlasovou strukturu a chrání vlasy před dalším zatěžováním. Voděodolný Ochranný olej, který obsahuje třpytivé částečky chránící vlasy během plavání a při vodních sportech, propůjčuje vlasům zářivý a prosluněný vzhled. Intenzivní pečující režim po slunění podporuje zdravý vzhled a lesk vlasů a zároveň je po vystavení slunci optimálně zvlhčuje. Nezatěžující receptury jsou vhodné pro denní použití na všech typech vlasů.

Cestovní sada BC Sun Travel Set

Cestovní sada BC Sun Protect Travel Set doplňuje exkluzivní výrobkovou řadu a je praktickým společníkem během Vašich dovolenkových cest. Cestovní sada je zabalená v šikovné kosmetické taštičce a obsahuje 100 ml balení BC Sun Protect ochranného šamponu, sprejového kondicionéru a ochranného oleje. Umožní Vám pyšnit se i během léta nádhernými vlasy a zrelaxovanou vlasovou pokožkou a navíc pomůže ušetřit místo ve Vašich kufrech. Po každém použití budou Vaše vlasy plné zdravě vypadajícího lesku a provoněné jemnou parfemací vzbuzující nádhernou letní atmosféru.

SKP BC Sun Protect cestovní balení

 

Populární články

Související články

Cestování

Pozvánka do nejsevernějších Čech

Národní park České Švýcarsko je nejmladším z kvarteta NP České republiky. Hlavním...

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...