Úvod Různé Sladké mámení
Různé

Sladké mámení

34

 

RUP004_RUP_01_v01_R_foil_MN-Delight-Orechova-25g_RGB_150dpi

Máte hříšné myšlenky a obáváte se je uskutečnit? Tak teď už nemusíte! S ořechovými tyčinkami Maxi nuta Delight uspokojíte svoji touhu po sladkém a zároveň si zachováte „čistý štít“. Zdravé tyčinky totiž obsahují hlavně oříšky a med. Díky tomuto složení zásobí vaše tělo cennými omega3 nenasycenými kyselinami, vitaminy a tolik potřebnou energií. A navíc si ještě pochutnáte!

Navíc se nemusíte mravně upínat jen na jednu jedinou… Dejte si v pondělí Ořechovou, v úterý Kešu, ve středu pistáciovou a v neděli třeba Pražené mandle s čokoládou. Každá se vejde i do té nejmenší kabelky a tak zůstane tato zdravá sladkost jen vaším tajemstvím!

I muži si přijdou na své

Porada se šéfem, stresující telefonát s tchyní, divoká jízda na tankodromu D1? Klid, řešení existuje! Okamžitou pohodu i energii získáte jediným křupavým kousnutím. Tyčinky Maxi Nuta Delight si na nic nehrají. Jsou prostě na MAXImum plné ořechů. Akcelerace z nulové nálady na sto procent spokojenosti zabere necelé dvě minuty a během pár následujících chvil dokáže dostat pod vaši „kapotu“ nažhavených 600 koní. Omega3 nenasycené mastné kyseliny jsou pro vaše srdce tím, co Shell V-Power Diesel pro vašeho plechového miláčka. Dopřejte si taky to nejlepší!

Ořechová tyčinka s kešu polomáčená v pravé italské čokoládě obsahuje kromě kešu, také mandle, munticereální lupínky a český med. Je vyrobená bez použití umělých barviv a konzervantů.

 

Ocenění

Ořechová tyčinka Maxi Nuta Delight Kešu s čokoládou získala prestižní ocenění pro dobrý tuzemský potravinářský výrobek v soutěžích „Česká chuťovka 2013“ a „Dětská chuťovka 2013“, které pořádal SYMPEX a odborná komise soutěže pod záštitou předsedy Senátu Parlamentu České republiky.

Populární články

Související články

Různé

Domov s velkým D

Velká řada dnešních seniorů se potýká s nebývalými problémy, které přináší naše...

Různé

Maminkovské kabelky v ethno stylu

Elegantní, promyšlené a ekologické, takové jsou doplňky pro děti, maminky i tatínky...

MódaRůzné

Celeste Buckingham a 3D zrcadlo pro smartphony

Make-up Genius je nová aplikace vyvinutá značkou L´Oréal Paris. Od ledna 2015...

CelebrityRůzné

5. narozeniny Slunečního paprsku se S. Krainovou a H. Křížkovou

Občanské sdružení Sluneční paprsek, které organizuje prázdninové ozdravné pobyty pro děti s...