Úvod Krása a zdraví Přírodní cestou proti pigmentovým skvrnám
Krása a zdraví

Přírodní cestou proti pigmentovým skvrnám

33

Himalaya_herbals_zesvetlujici_kremIndická přírodní kosmetika Himalaya Herbals představuje speciální zesvětlující krém na pigmentové skvrny. K zesvětlení tmavší pigmentace pokožky je jako základní aktivní složka použit výtažek z mandarinky zelené. Ostré letní slunce dává pleti pořádně zabrat, pleť působí unaveným dojmem, na dotyk je hrubší a pokud není důsledně chráněna, přirozený sklon k tvorbě tmavších skvrn nelze zcela eliminovat. Proto obsahuje zesvětlující krém Himalaya Herbals také originální přírodní bázi Cinnabloc, která pleť před rizikovými UV paprsky spolehlivě ochrání. K osvěžení a zvýšení elasticity je v krému dále obsažen extrakt růže stolisté, jako základní výživná složka ořešák královský a na zjemnění a dostatečnou hydrataci aloe vera.
Himalaya Herbals nabízí možnost, jak celkové barevné ladění pleti šetrným způsobem opět sjednotit a navíc poskytnout efektivní ochranu, výživu i hydrataci. Zatímco zesvětlující produkty na chemické bázi pleť příliš zatěžují a narušují její přirozenou strukturu, Himalaya Herbals nabízí možnost, jak tento estetický problém tmavší lokální pigmentace vyřešit v souladu s přírodou podle osvědčených starodávných receptur.
Indická farmaceutická společnost Himalaya Herbal Healthcare byla založena již v roce 1930 a čerpá z poznatků medicíny ajurvéda staré 5 000 let. Tato přírodní kosmetika získala své jméno podle nejvyššího pohoří Himalájí, jejichž území je nejčistším zdrojem mnoha bylin používaných při výrobě kosmetiky Himalaya. Léčivé účinky himalájských bylin byly ověřeny dlouhodobým vědeckým výzkumem a k vývoji kosmetických a dalších produktů využívá Himalaya Herbals nejmodernější technologie z oboru farmacie. Díky tomuto unikátnímu spojení moudrosti věků s nejnovějšími metodami a technologiemi moderní doby se Himalaya Herbals stala oblíbenou značkou po celém světě.

 

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...

Krása a zdravíSpolečnostTrendy zdraví a krásyWellness

La Praire atelier

V Praze se začátkem září otevřel exkluzivní prostor zasvěcený věčnému mládí a luxusním pečujícím produktům...