Úvod Lifestyle Indola: vlasové trendy z přehlídkových mol
LifestyleMóda

Indola: vlasové trendy z přehlídkových mol

33

Přehlídková mola v Paříži, Londýně, Miláně a New Yorku každou sezónu představují aktuální módní směry. Pro vytvoření stylů, které skutečně nosíme, je ale stěžejní způsob, jakým jsou tyto trendy přizpůsobeny běžnému použití. I proto jsou ve spojení s uvedením nových trendů nejčastěji prezentováni módní bloggeři, kteří módní přehlídky navštěvují. Nikdo jiný nemohl být lepší inspirací pro kolekci vlasových trendů Indola Streetstyle, než právě módní bloggeři, kteří vědí nejlíp, co je trendy.
Propojením nejvýraznějších módních směrů vznikla série pěti výjimečných trendů, které se nezaměřují pouze na vlasy, ale berou osobnost jako celek. „Nesoustředili jsme se pouze na vlasy prezentované v různých délkách, typech a barvách. Věnovali jsme pozornost také střihu oblečení, líčení a doplňkům, což umožní aktuální trendy lépe uchopit a sladit tak celý outfit,“ dodává Leonardo Rizzo, kadeřník pracující se značkou Indola.
TREND_MONO_MANIA_03MONO MANIA

Letošní podoba černobílého trendu je výrazná a zábavná, doplněná silnými tvary a geometrickými motivy s kontrastními strukturami, vzory a povrchovými úpravami. Účesy jsou sestříhané těsně ke krku, ale zároveň jsou na okraji změkčené pomocí výrazné kulaté ofiny až k obočí. Úžasný barevný efekt je vytvořený díky zesvětlenému popelavému panelu sahajícímu přes tmavší matný popelavý základ. Zábavná hra se strukturou při konečné úpravě přináší tomuto krátkému účesu mnoho variant stylingu, ať už v podobě rozcuchané struktury se záblesky barev nebo ve verzi s větším objemem v délkách a ofinou zvednutou z obličeje.

TREND_CANDY_GANGSTAR_03CANDY GANGSTAR

Pastely získaly v rámci trendu ulice sladkou podobu, která balancuje na pomezí mezi krásou a punkem. Šumivé odstíny podporují výjimečný efekt díky kontrastujícím látkám doplněných jemným hedvábím s nadýchanými úplety a provokativními zvířecími vzory.
Tento styl dodává díky stupňování a delší ofině kratšímu uličnickému účesu zcela novou dimenzi. Odlehčené lemování přes uši a krk přináší jemně tvarovaný ženský styl, dominantní roli hraje načechraná struktura v přední části a “nedokončený” matný styl. Barevný efekt je vytvořený obráceným ombré stylem, jednoduchou technikou vytvářející nepřehlédnutelný dojem. Rovnoměrně odbarvený základ tvoří dokonalé plátno pro jahodový efekt u kořínků.

TREND_UPTOWN_GIRL_01UPTOWN GIRL

Klasickému stylu jsme dodali moderní podobu pro vytvoření atmosféry městské elegance se sofistikovanou hravostí. S trendem Uptown Girl jsou ženy nepřehlédnutelné a sebevědomé, mají v oblibě klasické tvary zdůrazněné vyšperkovanou paletou výrazných odstínů.
Dlouhé vlasové délky skrývají neviditelné vrstvy pro zdůraznění přirozeného pohybu a zdravé pružnosti, zatímco tvarování směrem dopředu pro snadné vytvoření každodenní elegance velice lichotí tváři.
Barva prohlubuje náladu čistého, uvolněného a zároveň luxusního stylu prostřednictvím propletených a zvýrazněných měděných melírů procházejících přes střední délky až po konečky bohatého čokoládového základu. Rovný a uvolněný styling vytváří měkký prosluněný efekt, zatímco vlasy vyčesané z obličeje do culíku obepínajícího hlavu obohacují celkový vzhled o výrazně uhlazenou konečnou úpravu.

TREND_BEYOND_RETRO_01BEYOND RETRO

Minulost se neustále určitým způsobem odráží v přítomnosti, což dokazuje tento trend plný elegance filmových hvězd a dokonalých siluet zahalených do moderní kolekce netradičních látek kombinujících klasický tvíd s jemnou pleteninou, strukturovanou kůží a abstraktními potisky.
Vlasy jsou sestříhány do jednotné délky mikáda a přináší moderní atmosféru díky novému originálnímu barevnému efektu ve tvaru L, který může být směrován nahoru nebo dolů.
Základní styl je tvořený nádherným střihem, uhlazenou elegancí a splývajícím tvarem. Styling s rovnými délkami odhaluje výrazné barevné partie, zatímco varianta se ženskou úpravou nebo roztomilými natočenými loknami posiluje vintage ladění celého stylu a podporuje nepřehlédnutelný barevný efekt.

TREND_CUT_OUT_02CUT OUT

Pokud jde o módu, je důležitá i jednoduchost, a z našich trendů to nejlépe vystihuje právě tento styl. Výrazné modely a silné linie sice přichází v grafické podobě dokonalých střihů, ale i přesto zůstává celkový styl umírněný a sofistikovaný.
Vlasy volně splývají s jemným vrstvením přinášejícím tvar a pohyb, zatímco umístění barev odhaluje skryté hloubky. Základní varianta spočívá v nespojité konečné úpravě konečků a rovném stylingu s podporou kořínků, což umožňuje prosvítání záblesků barvy.
‘Turbanová’ barvicí technika propojuje bohatý čokoládový odstín s kruhovitou partií kolem hlavy, čímž podporuje záblesky barvy prosvítající skrz tmavší partii na vrcholu hlavy. Jedna varianta se soustředí na svůdné křivky, vytváření hladké vnější linie a uhlazené ofiny, druhá verze pak vychází z uhlazené rovné konečné úpravy obohacující celkový styl o nezatěžující lesk a nepřehlédnutelný pohyb.

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Lifestyle

Moser strom v hotelu Mandarin Oriental

Křišťál Moser se letos poprvé ukazuje v novém kabátě. V rámci re-brandingu značky představila...