Úvod Krása a zdraví Letní kosmetická pohotovost
Krása a zdravíMóda

Letní kosmetická pohotovost

34

Horko, slunce, voda, písek… Evokují vám tato slova jen samé krásné letní zážitky? Vaše pleť a vlasy by možná mluvily jinak – letní žár, mořská sůl a slunce totiž přispívají k jejich vysušování a poškození. Seznamte se proto s pěticí kosmetických zázraků od francouzské značky přírodní kosmetiky L´Occitane, které by rozhodně neměly chybět ve vaší prázdninové výbavě.

hydratační sprej Andělika

Hydratační sprej Andělika
Hydratační sprej Andělika oceníte zejména v horkých letních dnech. Jemná sprška z výtažku této mimořádné rostliny poskytne pleti okamžité osvěžení a hydrataci. Sprej můžete použít kdykoli a kdekoli – ve městě, v kanceláři, v letadle, na pláži nebo třeba při odchodu z fitcentra. Sprej také zajistí dlouhotrvající vzhled líčení, které se vám nebude v horku rozpíjet.


Výživný olej na suché a poškozené vlasy

Máte po dovolené u moře oslabené, vysušené nebo poškozené vlasy? Tento víceúčelový vlasový olej jim dodá novou sílu, lesk a energii. Vaše kštice se v péči přírodního mandlového oleje, pěti esenciálních olejů, vitamínů a omega-9 mastné kyseliny rozzáří novým životem a bude dokonale zregenerovaná a chráněná.

 

 

 

zeštíhlující tělový olej mandle

Zeštíhlující tělový olej Mandle
Tento tělový olej patří ne náhodou mezi nejoblíbenější výrobky značky L´Occitane. Jeho síla spočívá v obsahu přírodních aktivních složek, které zpevňují pokožku a přinášejí jí dlouhodobou hebkost. Olej z růžového pepře a esenciální oleje ze slaměnky, palmarosy, máty, mrkve a cypřiše pomáhají vyhlazovat pomerančovou kůži, tvarovat křivky a dodávají pokožce tónovaný nádech. Kombinace křemíku a výtažku z citrónu s mikropeelingovými účinky pokožku vyhladí, mandlový olej ji zase vyživí a zpevní.

 

 

 

 

 

ochranné tělové mléko JenipapoOchranné tělové mléko Jenipapo
Ať už se chystáte na dovolenou do exotických dálek, nebo jen na chatu u jihočeského rybníka, nezapomeňte si přibalit tělové mléko, které vás spolehlivě ochrání před slunečními paprsky. Lehká, nemastná, gelovo-krémová konzistence a SPF 20 tělového mléka s výtažky z brazilského stromu jenipapo vám poskytne nejen potřebnou ochranu a hydrataci, ale také provoní vaši pokožku delikátně svěží květinově-ovocnou vůní.

verbena2014Toaletní voda Vášnivá verbena
Léto, dovolená a prázdniny mají svou nezaměnitelnou vůni. Hledáte-li toaletní vodu, která vám bude ještě dlouho připomínat neopakovatelné letní zážitky, sáhněte v prodejně L´Occitane po zeleném flakonku z nové limitované edice Vášnivá verbena. Tato výjimečná toaletní voda voní jako nádech svěžího letního rána v neposkvrněné přírodě. Dopřejte si spojení čerstvě řezaných verbenových lístků a citrusových plodů a zahalte se do veselé letní vůně, která vás přenese do pohádkového kraje francouzské Provence.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...