Úvod Různé Ovocné a zelené aromatizované čaje provoní váš den
Různé

Ovocné a zelené aromatizované čaje provoní váš den

34

boruvka_ostruzinaNejvětší český výrobce a distributor sypaného čaje a plantážní kávy Oxalis, nabízí širokou škálu ovocných a zelených aromatizovaných čajů, které vám provoní každý den. Stačí se jen vybrat ten pravý.
Ochucené a aromatizované zelené čaje se těší velké oblibě u milovníků čaje na celém světě. V nabídce obchodů a e-shopu Oxalis najdou zákazníci například pravý zelený čaj Sencha s příchutí Granátové jablko, jež obsahuje květiny granátového jablka a vousatku citrónovou, aromatizovaný čaj Sencha s názvem Acai – Goji s obsahem brusinek, rozinek, bezinek, plodů Goji, aromatem acai, růží, vřesu, malin a borůvek, anebo Acerola – citrón, který nabízí pravý zelený čaj Sencha v kombinaci s jablky, pravým bílým čajem Shou Mei, ibiškem, višněmi, citrónovou kůrou a aromatem aceroly.
Ačkoliv ovocné čaje nejsou v pravém slova smyslu skutečnými čaji, neboť se nevyrábějí z čajovníku, našly si pro svou neodolatelnou chuť pevné místo v mnoha domácnostech. V západním světě jsou nejvíce konzumovanými čaji hned po čajích černých. Navíc jsou perfektní také pro výrobu ledových čajů, které osvěží kdykoli je třeba!
Acai_gojiZ nabídky ovocných čajů Oxalis doporučujeme například čaj Borůvka – ostružina s jablky, šípkem, rozinkami, pomerančovou kůrou, ostružinami, ostružiníkem, borůvkami a chrpou, Jahodový polibek, který obsahuje jablka, meruňky, šípek, červenou řepu, poupata růží, jahody, vanilku, sléz, anebo Jablko v županu s jablky, ananasem, papájou, červenou řepou, skořicí a chrpou.

Populární články

Související články

Různé

Domov s velkým D

Velká řada dnešních seniorů se potýká s nebývalými problémy, které přináší naše...

Různé

Maminkovské kabelky v ethno stylu

Elegantní, promyšlené a ekologické, takové jsou doplňky pro děti, maminky i tatínky...

MódaRůzné

Celeste Buckingham a 3D zrcadlo pro smartphony

Make-up Genius je nová aplikace vyvinutá značkou L´Oréal Paris. Od ledna 2015...

CelebrityRůzné

5. narozeniny Slunečního paprsku se S. Krainovou a H. Křížkovou

Občanské sdružení Sluneční paprsek, které organizuje prázdninové ozdravné pobyty pro děti s...