Cestování

Voňavé cestování

35

Cestovni vune do tasky Viaggio, vune Cascata di Glicine - vanilkovy lusk, divoke jahody, ARIA PURA, 424 KcSpolečným symbolem dovolené snad pro všechny letní cestovatele je pohodlí a pocit spokojenosti. A ten pomůže navodit i správně zvolená vůně, jež nás na našich cestách může po celou dobu doprovázet.
Na trhu totiž existují i speciální produkty, které nahrazují naše oblíbené interiérové parfémy právě na cestách. Představte si, že s plně propuklou nervozitou těsně před odjezdem na letní dovolenou nasednete do auta, kde voní vaše oblíbené fragrance. Ta vás dokáže příjemně uklidnit, osvěžit a povzbudit k cestě. Jakmile se pak po úmorném a stresujícím cestování dostanete na místo určení a konečně si můžete začít vybalovat své těžké kufry, s otevřením zavazadla se vám po pokoji rozprostře jemná a úžasná vůně, která prostor útulně provoní a dodá svěžest i prádlu sbalenému uvnitř.
Vůně na cesty však nejsou záležitostí jen pro cestovatele autem či nocležníky v hotelových pokojích. Díky praktickému tvaru se vejdou do zcela libovolného zavazadla a nepostradatelnými je tvoří i speciální složení. Obsahují totiž molekuly, jež dokážou bojovat s moly nebo zvládnou velmi dobře rozbít a odstranit zápach.

Cestovní vůně Viaggio 

Osvěžovač Viaggio (v překladu = cestování) je perfektním společníkem jak do každého zavazadla, tak do skříně či prádelníku. Díky praktické velikosti 6 x 6 cm se bezpečně vejde do každého kufru i kufříku, kde nezabere zbytečně velké množství místa. I takto malý pomocník však dokáže obsah zavazadla a uvnitř uložené prádlo příjemně provonět, a dokonce také zbavit zápachu. Vše funguje díky vsunuté polymerové kartě, která je parfémovaná a lze ji obměňovat. Karta je přitom vložená do plastové designové ochranné krytky, čímž je zamezeno jejímu přímému styku s prádlem.
Viaggio tedy stačí pouze vsunout do zavazadla, kabelky či třeba šatníku nebo prádelníku. Parfemovaná karta uvnitř začne uvolňovat příjemnou vůni a zároveň také molekuly rozbíjející zápach. Když vůně přestane působit nebo zkrátka chceme použít jinou, stačí pouze vyměnit kartičku.
Osvezovac vzduchu do auta, vune Bily mech, ARIA PURA, 292 KcOsvěžovač vzduchu do auta

Osvěžovač vzduchu do auta Millefiori je opravdový parfém pro vaše auto. Pohltí nežádoucí pachy a vůz příjemně provoní. Můžete jej aplikovat i na látkové autopotahy. Celohliníkový flakonek v trendy barvách je nenápadnou ozdobou moderního vozu. To vše doplněno o luxusní vůně Millefiori. Zapomeňte na stromeček s vůní vanilky. Osvěžovač vydrží zhruba 1-2 měsíce. K dostání je v 8 barevných provedeních – oranžovém, žlutém, černém, stříbrném, růžovém, červeném, zeleném a modrém. Každá barva obsahuje jinou vonnou fragranci. V autě vám tak může vonět například pomerančový čaj, santalové dřevo, moučkový cukr, bílý mech a další příjemné vůně.

Mini osvěžovač tkanin

Ať už vyrážíme na víkendový pobyt nebo třeba dvoutýdenní dovolenou, příjemným společníkem nám může být také osvěžovač tkanin LAUNDRY v praktickém 75 ml plastikovém balení. Rozprašovač s parfémovanou vodou pro textilie a oděvy nás vedle jemného provonění látky zbaví nepříjemného zápachu, který oblečení nasaje například v zakouřeném prostředí nebo restauraci. Nahradí nám tak praní, kterým se na dovolené nechceme zdržovat, ale prádlu přitom dodá znovu svěží vůni, jako bychom je právě vytáhli z pračky nebo sušičky. Použitelný je na cestách nejen jako osvěžovač látek, ale také například na záclony a sedací soupravy. Jestliže si chceme vytvořit i v cizím prostředí domáckou vůni, tento sprej nám s tím rozhodně pomůže.
Mini osvezovac tkanin, 75 ml, levandule, ARIA PURA, 161 Kc

Populární články

Související články

Cestování

Pozvánka do nejsevernějších Čech

Národní park České Švýcarsko je nejmladším z kvarteta NP České republiky. Hlavním...

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...