Úvod Různé Nové Scirocco přijíždí
Různé

Nové Scirocco přijíždí

30

Der neue Volkswagen Scirocco RVW Scirocco přijíždí k vybraným prodejcům Volkswagen v České republice s upraveným designem přídě a zádě. Pod kapotou nového Scirocca je vyhrazeno místo nejmodernějším motorům, které jsou výkonnější a zároveň úspornější než dosud. Na českém trhu je nové Scirocco k dispozici s bohatou výbavou za atraktivní ceny od 528 900 Kč.
Příznivci sportovních vozů se konečně dočkali a u vybraných prodejců Volkswagen v České republice si mohou na vlastní kůži vyzkoušet nejnovější podobu legendárního sportovního kupé Volkswagen Scirocco, které letos slaví 40. narozeniny. Nové Scirocco zaujme nejen ještě ostřejším vzhledem, ale i vylepšenou technikou, která slibuje nezapomenutelné zážitky z jízdy. Například nové motory, čtyři zážehové TSI a jeden vznětový TDI, jsou až o 20 koní výkonnější, přestože spotřebují až o 19 procent méně paliva než dosud.
Nové Scirocco zaujme na první pohled optimalizovanými předními světlomety, které nabízejí zákazníkům volbu sériově dodávaných halogenových žárovek H7 nebo na přání nabízených xenonových výbojek včetně diod LED pro denní svícení. Zadní světlomety jsou nově osazeny diodami LED, zatímco zadní výklopné víko, pod nímž se ukrývá zavazadlový prostor o objemu 312 až 1006 litrů, se otvírá otočným logem VW. Upravený interiér, v němž trojice přídavných přístrojů připomíná první Scirocco ze 70. let, sází na nové barvy a materiály.
Nabídka na českém trhu začíná výbavovou linií Sport a motorem 1.4 TSI o výkonu 92 kW (125 k). Nejdostupnější Scirocco je k dispozici již od 528 900 Kč. Ještě vyšší nároky na dynamiku uspokojí přeplňovaný čtyřválec 2.0 TSI, nabízený ve třech výkonových stupních 132 kW (180 k), 162 kW (220 k) a 206 kW (280 k). Kompaktní kupé s těmito motory a mechanickou převodovkou stojí 594 900 Kč (Scirocco Sport se 132 kW), resp. 642 900 Kč (Scirocco Sport se 162 kW), resp. 824 900 Kč (Scirocco R s 206 kW).

 

 

Populární články

Související články

Různé

Domov s velkým D

Velká řada dnešních seniorů se potýká s nebývalými problémy, které přináší naše...

Různé

Maminkovské kabelky v ethno stylu

Elegantní, promyšlené a ekologické, takové jsou doplňky pro děti, maminky i tatínky...

MódaRůzné

Celeste Buckingham a 3D zrcadlo pro smartphony

Make-up Genius je nová aplikace vyvinutá značkou L´Oréal Paris. Od ledna 2015...

CelebrityRůzné

5. narozeniny Slunečního paprsku se S. Krainovou a H. Křížkovou

Občanské sdružení Sluneční paprsek, které organizuje prázdninové ozdravné pobyty pro děti s...