Úvod Móda Stop nudným balzámům na rty!
Móda

Stop nudným balzámům na rty!

32

image002Balzám Baby lips tak v šesti různých provedeních konečně přichází i k nám! Na výběr jsou jak čiré, tak tónované odstíny, všechny varianty však udrží vaše rty krásně hydratované a to až osm hodin. Vaše rty tak budou přímo k zulíbání.
Pro ty nejjemnější rty představuje Maybelline New York balzám Baby Lips, který nesmí chybět v žádné kabelce. Baby lips je obnovující balzám na rty, který se konečně dostává i na český a slovenský trh. Rty krásně a přirozeně hydratuje (až po dobu osmi hodin), po čtyřech týdnech používání jsou pak rty viditelně zdravější. Na výběr je ze šesti druhů s tím, že si vyberou jak dámy, které preferují přirozený vzhled, tak ty, které mají rády jemně tónované balzámy. Díky obsahu přírodních složek, jako je např. aloe, med či bambucké máslo, zůstanou rty chráněné, hydratované a krásné na pohled po celých 8 hodin. Již po týdnu používání pak budou rty viditelně vláčnější.
Baby Lips přináší celkem tři tónované odstíny – Cherry Me s vůní třešní, Peach Kiss s broskvovou vůní nebo Pink Punch vonící po passion fruit, a tři bezbarvé druhy –  tedy Mint Fresh s vůní máty, Intense Care s vůní třešně a mandlí a Hydrate s vůní citronovo-bazalkovou. Bezbarvé Baby lips mají zároveň ochranný faktor 20 pro účinnou ochranu rtů i na sluníčku.

 

packshot-c

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...