Úvod Krása a zdraví Klíčové partie pro mladistvý vzhled
Krása a zdraví

Klíčové partie pro mladistvý vzhled

31

profiller-eye-lip-contour-serum-in-blur-gloveOblasti úst a očí jsou klíčové pro vyjádření výrazů, patří také mezi nejproměnlivější zóny tváře. Tyto oblasti přitahují až 70 % pozornosti ostatních lidí a jsou tak nejexponovanějšími zónami obličeje. Postupem času se ale mimické výrazy, které ženám zkrášlovaly tvář, začínají zapisovat do pokožky a zanechávají tam nezaměnitelné rýhy. Jemné i hlubší vrásky v okolí očí nebo podél úst mají schopnost proměnit pozitivní výraz a opticky přidat tváři na věku, smutku a přísnosti.
„Ženy pozorují, jak se jejich výraz mění. Obličej už neodráží jejich skutečné emoce, vypadají mnohem přísněji a unaveněji, a chtějí, aby se jim vrátilo to, čemu říkají ‚opravdový‘ výraz,“ říká Dr. Pfulg ze švýcarské kliniky Dr. Pfulg LaClinic-Montreux.
Ze spolupráce vědců společnosti Helena Rubinstein a kliniky LaClinic-Montreux vznikla metoda, která přináší ženám kosmetickou alternativu k mnohem invazivnějším procedurám estetické medicíny.

Sérum místo injektáže

Roku 2012 se společnost Helena Rubinstein inspirovala vyplňujícím a zhutňujícím efektem injektáží kyseliny hyaluronové, které se provádějí na švýcarské klinice LaClinic-Montreux, a nabídla ženám první kosmetickou péči, která tento efekt dokáže napodobit: Re-PLASTY Pro Filler. „Injektáže kyseliny hyaluronové patří dnes k nejčastějším procedurám kosmetické medicíny. Nejžádanější jsou injektáže ve dvou klíčových oblastech: Oblasti očí a zóna v okolí úst,“ vysvěluje Dr. Pfulg.
Sérum Re-PLASTY Pro Filler je navrženo tak, aby nahradilo injektáže kyselinou hyaluronovou a zároveň prodloužilo jejich efekt. Vyhlazuje i ty nejhlubší vrásky a navrací pleti pružnost. Tento zcela nový produkt doplňuje „Filler Solution“, přírodní výplňový roztok obsahující dva druhy kyseliny hyaluronové a účinný rostlinný výtažek, který aktivuje přirozenou produkci kyseliny hyaluronové v lidském těle. Tyto přísady, spolu s molekulou LR 2412, která také stimuluje přirozenou produkci kyseliny hyaluronové, propůjčují Re-PLASTY Pro Filler obrovskou omlazující působnost na pokožku obličeje a krku.
Ukázalo se, že po měsíci užívání je Re-PLASTY Pro Filler stejně efektivní jako injektáž. Sérum dokonce vykazovalo lepší výsledky v oblasti celkové hebkosti, pevnosti i hydratace pleti, obličej působil odpočatěji. Po měsíci používání séra vidíme zlepšení v oblasti hebkosti, pevnosti i hydratace pleti, obličej působí odpočatěji než po injektáži kyseliny hyaluronové. Zatímco injektáže představují lokální zásah, Re-PLASTY Pro Filler ošetřuje všechny oblasti obličeje, takže přináší celkové anti-aging výsledky.

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...

Krása a zdravíSpolečnostTrendy zdraví a krásyWellness

La Praire atelier

V Praze se začátkem září otevřel exkluzivní prostor zasvěcený věčnému mládí a luxusním pečujícím produktům...