Úvod Kultura Audi oficiálním vozem Architecture Week Praha 2014
Kultura

Audi oficiálním vozem Architecture Week Praha 2014

42

Standaufnahme    Farbe: Cuv esilberOsmý ročník prestižní mezinárodní akce, zaměřený na oblast architektury a urbanismu, se uskuteční ve dnech 15. září až 12. října 2014 v klášteru svatého Jiří na Pražském hradě a na dalších místech v Praze. Slavnostní večer pro vybrané hosty se uskuteční za podpory značky Audi 1. října 2014 od 19 hodin ve Španělském sále.
Audi poskytne jako partner Architecture Week Praha 2014 reprezentativní vozy Audi Q7, Audi A8 L a Audi A7 Sportback, tedy modely, které vynikají progresivním designem s dokonalým zpracováním i těch nejmenších detailů.
Luxusní SUV Audi Q7 bude jezdit ve službách organizátorů, zatímco přepravu VIP hostů budou zajišťovat luxusní limuzíny Audi A8 L a nové Audi A7 Sportback. Architecture Week Praha 2014 je prestižní mezinárodní akcí, které se zúčastní odborníci z 31 zemí v oborech architektury a urbanismu. Hlavním tématem letošního ročníku je architektonické dědictví a ikony architektury. Po celou dobu konání „pražských týdnů architektury“ budou probíhat přednášky českých a zahraničních architektů, výstavy a jiné akce, včetně procházek za pražskou architekturou. Akce je určena pro architekty, studenty, stavební inženýry, zaměstnance stavebních společností, developerů a státní správy a pro odborníky na památkovou péči.
Standaufnahme    Farbe: Scubablau Metallic

 

 

 

 

 

 

Foto: AUDI AG

Populární články

Související články

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...

Kultura

Haló, paní Bohunko…

Populární pražská AA-gallery výtvarného umění v Domě u Černohorských na Újezdě je...

HodinkyKultura

Výstava hodinek na pražském Žofíně 20.-21. října

Hodinky jsou pro mnoho mužů jediným krášlícím prvkem. Můžeme k nim ještě počítat...