Úvod Osobnosti Celebrity Ibiza oslavila své třicetiny s Barborou Špotákovou
CelebrityRůzné

Ibiza oslavila své třicetiny s Barborou Špotákovou

34

0072SEAT Ibiza slaví v letošním roce 30. narozeniny. Oslava kulatého jubilea španělského bestselleru v pražské Galerii Miele proběhla za účasti Barbory Špotákové, dlouholeté tváře značky SEAT. Dvojnásobná olympijská vítězka v hodu oštěpem, čerstvá držitelka zlaté medaile z ME a pyšná maminka synka Janka rozkrojila před pozvanými hosty nádherný narozeninový dort se čtyřmi generacemi vozu SEAT Ibiza společně se známou českou cukrářkou Markétou Krajčovičovou, hvězdou FTV PRIMA v pořadu Božské dorty od Markéty. Slavná cukrářka z Jablonce nad Nisou naučila během workshopu účastníky narozeninové oslavy různým trikům pro perfektní nazdobení slavnostního dortu.
„Třicet let největších úspěchů na mezinárodní scéně – to mám ještě co dohánět,“ říká se smíchem Barbora Špotáková, která je již mnoho let spojena se značkou SEAT, jejíž vozy používá ke své naprosté spokojenosti. „Malá Ibiza je příkladem toho, že o úspěchu rozhodují především vnitřní kvality. Věřím, že Ibiza bude svým mladým duchem, sportovním zapálením a neúnavným elánem okouzlovat řidičky a řidiče i v dalších letech,“ dodává hvězda oštěpařského nebe, která v současnosti usedá za volant modelu SEAT Alhambra Style s pohonem všech kol, v němž vozí nejen oštěpy, ale i celou rodinu včetně malého Janka.
0065Ibiza je nejúspěšnějším modelem značky SEAT. Španělský bestseller byl představen v roce 1984 na Pařížském autosalonu jako první produkt z nezávislého vývoje značky SEAT a ihned si získal svým šarmem sympatie motoristů nejen ve Španělsku, ale i na mnoha exportních trzích. Všechny čtyři generace modelu SEAT Ibiza sdílejí sportovního ducha a mladý charakter.

Populární články

Související články

CelebrityGurmánLifestyleSpolečnost

Šampaňské Mumm – styl hvězd zářijové edice pražského fashion weeku

Fashion week, který se letos odehrává v originálním barokním komplexu karlínské Invalidovny hostí  historicky...

Různé

Domov s velkým D

Velká řada dnešních seniorů se potýká s nebývalými problémy, které přináší naše...

CelebrityHodinkyŠperkySpolečnost

Montblanc představil v Houstonu novou kolekci psacích per StarWalker

U příležitosti blížícího se 50. výročí prvního přistání na Měsíci představil Montblanc...

CelebrityOsobnostiSpolečnost

Yemi porotcem ve světové soutěži!

Tvůrci populárních soutěží, jako je například The Voice, MasterChef nebo American Idol,...