Úvod Móda Inès de La Fressange inspirovala vůz DS
MódaRůzné

Inès de La Fressange inspirovala vůz DS

32

CL 14.108.002_smallRodinná značka francouzské návrhářky a modelky Inès de La Fressange se podílela na vývoji konceptů vozů DS3 a DS3 Cabrio. Výsledkem jsou jedinečné atraktivní koncepční vozy, které nabízejí výrazný promyšlený styl. Elegantní pařížské „déestrojky“ jsou chic, odvážné, moderní a nezávislé.
Oba jedinečné vozy se odlišují především spojením odstínů karoserie, které vytvářejí elegantní střídmé kombinace. Vůz DS 3 nabízí hladkou karoserií v inkoustovém odstínu Bleu Encre, jež ladí s leskle černou střechou v odstínu Onyx. Na druhé straně karoserie vozu DS 3 Cabrio je v černém odstínu Perla Nera, od kterého se dobře odráží matně modrá střecha v odstínu Infini s modrým plátnem Infini. Obě verze doplňují nová sedmnáctipalcová kola Aphrodite s diamantovým výbrusem, zastupující další stylový prvek.
Obě nové verze, jejichž hlavním cílem je představit nový světelný podpis DS 3, exkluzivně oživují vnější zpětná zrcátka „Rouge Ines “. Vůz DS 3 dále získal řadu prvků určených k osobní úpravě na míru, jako je tříbarevná samolepicí fólie „Aéropostale“, která zdobí zadní část vozu jako tapeta, znak Ines de la Fressange Paris s emailovým efektem na prostředním sloupku, dále středy kol DS a lemy látkového čalounění DS Rouge Ines. Modro-červeno-bílá kombinace jednoznačně ukazuje na pařížský původ obou značek a jejich lásku k eleganci a luxusu francouzského stylu.
Vozy DS 3 & DS 3 Cabrio Ines de la Fressange mají stejný interiér, ve kterém se snoubí tři barvy, jež jsou symbolem jejich spojení. Patří k němu i možnosti osobní úpravy a elegance. Čalounění sedadel je v modré kůži Granit s bílým prošitím. Tuto mimořádně kvalitní kůži najdeme i na opěrkách hlavy, se stejným logem „Aéropostale“. I palubní deska je v provedení červená Rouge Ines a je na ní vyvedeno logo s emailovým efektem. Konečnou elegantní tečku všemu dodávají koberečky vyrobené pro co největší komfort cestujících a zdobené prýmkem, který odkazuje na logo „Aéropostale“.
CL 14.108.008_small

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...