Úvod Různé Dezinfekce rukou z himalájských bylin
Různé

Dezinfekce rukou z himalájských bylin

31

Himalaya_antibakterialni_gelHledáte přírodní alternativu antibakteriálních hygienických přípravků určených k ošetření rukou? Antibakteriální gel na ruce Himalaya Herbals je velmi praktický a efektivní prostředek, který ničí 99,9% bakterií a mikrobů, čímž zabraňuje šíření infekčních virových onemocnění. Složení na bázi alkoholu a bylinek zaručuje, že o pokožku pečuje jemně a nedochází k přílišnému vysoušení.
Kromě alkoholu, který je sám o sobě přirozeným antiseptikem, obsahuje gel Pure Hands výtažky z koriandru, limetky, nimbu a hrivery. Všechny tyto byliny spolehlivě ničí bakterie a mikroby a zabraňují šíření infekce. Neem, bylina hojně využívaná v tradiční indické medicíně a kosmetice, má dokonce i protiplísňové účinky. Bylina s indickým názvem hrivera je v poslední době podrobena výzkumu i v západním světě, v Indii se používá nejen v kosmetice. Kromě antibakteriálních účinků zklidňuje a ochlazuje pokožku a příjemně intenzivně voní. Použití gelu je velmi příjemné, nezanechává štiplavý zápach chemické dezinfekce.
Vzhledem k tomu, že přichází podzim, čas plískanic, chřipek a respiračních onemocnění, je nezbytně nutné mít dostatečnou hygienu rukou na paměti a čisticí antibakteriální gel na ruce „vždy po ruce“. Ne vždy je totiž v dosahu teplá tekoucí voda a mýdlo a choroboplodné mikroby jsou všude kolem nás – v hromadných dopravních prostředcích, na exponovaných místech jako jsou zábradlí, kliky, toalety apod. Gel Himalaya Herbals je vhodný i pro děti a zajistí, aby při jídle nebo při hře měly ruce stále čisté.

Populární články

Související články

Různé

Domov s velkým D

Velká řada dnešních seniorů se potýká s nebývalými problémy, které přináší naše...

Různé

Maminkovské kabelky v ethno stylu

Elegantní, promyšlené a ekologické, takové jsou doplňky pro děti, maminky i tatínky...

MódaRůzné

Celeste Buckingham a 3D zrcadlo pro smartphony

Make-up Genius je nová aplikace vyvinutá značkou L´Oréal Paris. Od ledna 2015...

CelebrityRůzné

5. narozeniny Slunečního paprsku se S. Krainovou a H. Křížkovou

Občanské sdružení Sluneční paprsek, které organizuje prázdninové ozdravné pobyty pro děti s...