Úvod Osobnosti Celebrity Modelky s.r.o. mají plakát
CelebrityKultura

Modelky s.r.o. mají plakát

30

plakat modelkyBláznivá filmová komedie Modelky s.r.o., která bude uvedena do kina na začátku prosince, zveřejňuje svůj plakát, který dává jasně najevo, že styl je pro něj stejně důležitý, jako pro svět módy, ve kterém se odehrává. Ladné „modelkovské“ nohy v červených botách na vysokém podpatku jsou nepřehlédnutelné. Film Modelky s.r.o. se začal natáčet v loni o prázdninách a měl být uveden na jaře roku letošního roku. Jeho tvůrcům se dokonce podařilo do jedné z hlavních rolí získat Reginu Rázlovou, která se tak právě v tomto filmu vrátila k herectví po dlouhých 18 letech.
Na podzim 2013 však baviče Petra Novotného, který se hraje jednu z výrazných rolí, stihla mozková příhoda. Dotáčky, které měl Novotný zahrát, tak nebylo možné natočit. Tvůrci už začali upravovat scénář tak, aby dějotvorné scény, které na Novotném stály, nesla jiná postava, ale pak se začal Novotného zdravotní stav lepšit. V červnu letošního roku se tedy film dotočil a nyní probíhají dokončovací práce.
První vizuál, kterým o sobě dávají Modelky s.r.o. znovu vědět, je plakát, jehož autorem je fotograf Tomáš Pánek. „Chtěli jsme plakát, který se bude vymykat současné plakátové tvorbě, který bude jednoduchý, stylový, a který na první pohled napoví, o čem film je. A přesně s takovým návrhem Tomáš přišel,“říká scenárista a režisér filmu David Laňka. Na trailer a videoklip k ústřední písni filmu, kterou složila stále populárnější skupina ISING, se prý můžeme těšit během několika týdnů.

Populární články

Související články

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...

Kultura

Haló, paní Bohunko…

Populární pražská AA-gallery výtvarného umění v Domě u Černohorských na Újezdě je...

HodinkyKultura

Výstava hodinek na pražském Žofíně 20.-21. října

Hodinky jsou pro mnoho mužů jediným krášlícím prvkem. Můžeme k nim ještě počítat...