Úvod Móda Další kreace Libora Šuly z kolekce Emoce
Móda

Další kreace Libora Šuly z kolekce Emoce

31

bohemiansNové účesy nesou jména slavných evropských metropolí. BOHEMIANS – Miláno: Pohyb a nezkrotná energie. Vůně obilí a barva slunce mezi prsty. Připomenutí toho, že žena je krásná a jemná, bez hranic a bez předsudků. Jejím dlouhým vlasům, jakožto opravdové koruně krásy, byla ponechána možnost volby. Podpory vln Petr docílil s pomocí spreje s mořskou solí Spray-A-Porter od Kérastase naneseného do mokrých vlasů. “Tento sprej možná vlasy nepatrně zmatní, ale vlny s ním krásně drží,” objasňuje kadeřník.

 

 

 

 

 

 

iconicICONIC – Paříž

Klasické mikádo, kašmírově hebké, probarvené jako polední odraz písku, avšak nekompromisně střižené do jedné délky. Vložené vlny, jako finální tečka stylingu, rafinovaně skryjí čistou hranu a dají plně vyniknout pohybu.
Na mikádo s vloženými vlnami použil Libor fixační sprej Laque Couture od Kérastase: “Šlo mi o vydefinování tvaru účesu, který si však zároveň zachová pohyb.”

 

 

 

 

 

 

constructivist

CONSTRUCTIVIST – Berlín

Pevný bob. Evergreen, který získal zcela nový rozměr díky ustřižené ofině s pevnou linií. Odrzle romantická a zároveň dynamicky následující trend. Barva dřeva, kůry, která svádí k dotyku, nutí experimentovat, ale také chtíč a potřeba zrovna tento pocit, zrovna tuto barvu pustit do svých vlasů.
Kvůli většímu objemu sáhla Lucie po přípravku V.I.P. Volume in Powder od Kérastase: Tento střih se podle ní může, v případě kudrnatých vlasů, také namačkat do vln: “Bude vypadat krásně a nebude s ním žádná práce.”

 

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...