Úvod Osobnosti Celebrity Lea T. je novou múzou značky Redken
CelebrityMóda

Lea T. je novou múzou značky Redken

34

leat-press-r1Známá brazilská modelka a aktivistka v kampaních proti šikaně Lea T se stává nejnovější REDKEN múzou. S její úžasnou energií, stylem a nádhernými brazilskými vlasy je pro REDKEN jako stvořená. Lea T se připojuje k elitě REDKEN múz a tvůrců trendů, do které patří muzikantka a modelka Sky Ferreira, mezinárodní módní blogerka Chiara Ferragni, světoznámý hairstylista a legenda módního průmyslu Guido a koloristka celebrit Tracey Cunningham.
“Lea T je skutečnou průkopnicí krásy”, říká Shane Wolf, Global General Manager REDKEN 5th Avenue. “Reflektuje vizi a pohled REDKEN na krásu, je zdravě sebevědomá a svým vzhledem unikátní a výjimečná.“ “Všichni jsme lidé s vlastní osobností, pohledem na krásu, životním stylem, “ říká Lea T. “Miluji práci pro REDKEN, protože je to značka, která lidskou rozmanitost vítá, stejně jako všechny druhy krásy. Věří v individualitu každé osobnosti a pro mě je tohle velice důležité.“ Jedna z nejžádanějších a nejvíce inspirativních modelek módního světa Lea T byla objevena designerem  značky Givenchy Riccardem Tisci a stala se tváří této značky pro rok 2010. Byla k vidění na stránkách Vogue Paris, Vanity Fair, Vogue Brazil, Numero, W, Hercules, Interview, Cover a Love magazínu. Objevila se také na obálce Elle Brasil, stejně jako Love magazínu pro jaro/léto 2011 vedle stálice módního světa Kate Moss.

REDKEN 5th Avenue je značkou profesionálních barev na vlasy, vlasové péče a stylingu. Zaměřuje se na inspirativní vzdělávání, vývoj průlomových produktů a neustálý přísun podnětů pro podporu kreativity kadeřníků a stylistů. REDKEN je pořád ve středu aktuálního dění, přítomný na Fashion week v New Yorku, Londýně, Miláně a Paříži, vzbuzuje v lidech zájem, udává tempo, přináší nejmodernější trendy ve vlasovém průmyslu.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...