Úvod Krása a zdraví Péče o pleť během noci
Krása a zdraví

Péče o pleť během noci

32

Když spíme, naše tělo i kůže relaxuje a regeneruje se. A právě kvůli těmto fyziologickým změnám, ke kterým v noci dochází, je zapotřebí používat speciálně vyvinuté pleťové noční krémy. Ať už se rozhodneme dopřát si osvěžující péči, detoxikaci pleti nebo bojovat proti vráskám, Vichy nabízí ideální noční „doprovod“.

AQUALIA THERMAL SPA NOČNÍ – Péče proti známkám únavy
Tento krém-gel má sametovou texturu pro ideální relaxaci pokožky. Díky  Termální vodě, látce Aquabioryl™, kyselině hyaluronové, glycerinu a rostlinným olejům zajišťuje hydrataci, ochranu a výživu pleti během celé noci.
Větší balení umožňuje aplikaci ve velkém měřítku, takže jej můžete použít nejen jako běžnou noční péči, ale také jako masku na obličej.

vichy-nmd-nuit-detox-40-ml-1NORMADERM DETOX NOČNÍ – Pro citlivou pleť se sklonem k nedokonalostem
Díky unikátnímu složení účinně působí na projevy nadměrné tvorby kožního mazu  a snižuje jeho produkci během noci.  Obsahuje dva komplexy látek: detoxikační (Eperulin, LHA, Hepes a kyselinu salicylovou),
který eliminuje toxiny a nedokonalosti, a zmatňující (Perlit a absorpční pudry) pro zmatnění pleti. Výsledkem je dlouhotrvající pocit čisté pleti, stažené póry, sjednocený povrch pleti a rozzářený vzhled.

pot-nuit-doza-222x250-staryLIFTACTIV NOČNÍ – Noční zpevňující péče proti vráskám
Pokroková zpevňující péče s technologií Derm Source proti  vráskám a ztrátě pevnosti s posíleným regeneračním účinkem. Zaručuje dlouhotrvající liftingový efekt a ideální zpevnění pleti. Obsahuje Rhamnózu, vysoce koncentrovanou aktivní látku rostlinného původu, ve výjimečné 5% koncentraci pro pleť zářící mládím.

vichy-neovadiol-gf-nuit-actualNEOVADIOL Gf NOČNÍ – Péče obnovující hutnost pleti
Spojení aktivních látek Proteic Gf a Pro-Xylane posiluje přirozenou kožní bariéru, hydratuje pleť a obnovuje proporcionální strukturu obličeje a hutnost pleti. Společně s látkou Phytodoline optimalizuje noční obnovu buněk pokožky a vyhlazuje ranní známky unavené pleti. Vhodné aplikovat každý večer na obličej a krk.

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...

Krása a zdravíSpolečnostTrendy zdraví a krásyWellness

La Praire atelier

V Praze se začátkem září otevřel exkluzivní prostor zasvěcený věčnému mládí a luxusním pečujícím produktům...