Úvod Knihy Nejsem namalovaná!
KnihyKultura

Nejsem namalovaná!

33

Jeden rok v životě zralé ženy. Blonďaté, ale schopné! Lehce přecitlivělé a velmi chaotické. Druhá kniha Alice Kopřivové.
image003Autorka za sebou kurzy tvůrčího psaní nemá, ale talent nechat splynout spoustu jedinečných příběhů v jednu knihu ano. Provede nás dovolenou v Africe, abiturientským večírkem i každodenní realitou práce bankéřky. A protože je „tak trochu akční“, jsme svědky toho, jak i z celkem běžného dne jde mávnutím ruky vytvořit bláznivou komedii.
Kniha však není jen zábavnou fikcí pro pobavení čtenáře, ale skutečnou, místy jemně opepřenou neuvěřitelnou životní realitou! Při četbě zjistíte, že i když je i váš život místy sérií katastrof, jsou na tom lidé (minimálně jeden) i hůř. Protože kdo si běžně na dovolenou bere místo svého očkovacího průkazu průkaz svého psa, čí noblesní matka v kabelce od Valentina skrývá jednoho lahváče a dokáže se chovat naprosto nepředvídatelně, a kamarádky… škoda mluvit.
Už jste si tak někdy při pátku ráno ve sprše vymkly kotník a dorazily na velmi formální pohřeb bez punčoch a s pořezanými lýtky? A vůbec – už se vám někdy podařilo vyvraždit kurník lvím lejnem?

Populární články

Související články

Knihy

Zcela výjimečná literatura

Na knihkupeckých pultech se v pyramidách překladového balastu jako příslovečný diamant v hoře hlušiny...

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...

KnihyUmění

Za psacím stolem s Karlem Sýsem

Jmenovaný umělec, se kterým jsme před krátkým časem hovořili, patří mezi nejlepší...