Úvod Krása a zdraví Soutěž o kosmetické výrobky TENA
Krása a zdravíNovinky

Soutěž o kosmetické výrobky TENA

32

Dáma online ve spolupráci se společností SCA Hygiene Products připravila soutěž o balík s kosmetickými výrobky značky TENA.
Milé čtenářky, zapojte se do soutěže o kosmetické výrobky značky TENA! Světový výrobce kosmetických produktů SCA Hygiene Products do soutěže věnoval tři balíčky v hodnotě 1200 Kč. Balíček obsahuje šampon TENA, pleťové mléko TENA, pleťový krém TENA, vlhčené ubrousky TENA, kapesníčky ZEWA a kuchyňské papírové utěrky ZEWA.

TENA-BANER-300x250

 

 

 

Pravidla soutěže

Balíček s kosmetickými výrobky značky TENA v hodnotě 1200 Kč získají tři soutěžící, kteří správně odpoví na tuto soutěžní otázku:

Jaký typ výrobků vyrábí značka TENA?

a.        sadu kosmetických a inkontinenčních výrobků

b.       obuv

c.        poskytuje poradenství v oblasti zdravé výživy

Odpověď na soutěžní otázku zašlete prosím na email redaktorka@dama-online.cz. Do předmětu zprávy uveďte „Soutěž Tena“. Soutěž trvá od 9. 3. do 30. 3. 2015. Svoji odpověď zašlete nejpozději do 12 h v poslední soutěžní den, tj. 30. 3. Nezapomeňte v mailu uvést svoje jméno a adresu. Ze zaslaných správných odpovědí budou vylosováni tři výherci, kteří poštou obdrží výhru.

 

O značce TENA:

Po více jak čtyřiceti letech zkušeností se značka TENA řadí mezi světové odborníky na řešení problémů s inkontinencí. Své služby a pomůcky nabízí ve stovce zemích světa.
Jako uznávaná značka v Evropě v současnosti expanduje na trhy v USA, Střední a Jižní Americe, Dálném východě, Indii a ostatních zemích. Při vývoji výrobků, které splňují požadavky jednotlivců, pečovatelů, klinických lékařů a zdravotnických služeb po celém světě, zaujímá přední postavení.
Vlastníkem značky TENA je společnost SCA Hygiene Products. Kromě značky TENA je SCA Hygiene Products vlastníkem také dobře známých značek v dámské hygieně jako Libresse, Nuvenia, ZEWA, Tork a dětských plenek Libero.
Společnost SCA založil Ivar Kreuger ve Švédsku v roce 1929. V současnosti společnost zaměstnává přibližně 44 tisíc lidí. Společnost obchoduje se svými akciemi na burzách ve Stockholmu, Londýně a New Yorku.

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

CestováníNovinkyTéma dne

Prožijte ve zdraví bezstarostnou dovolenou snů, stáhněte si aplikaci s lékařem v telefonu

Okamžitá lékařská péče není jen výsadním právem majetných. Věděli jste, že opravdu...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

KnihyNovinky

Rybičkové záložky v knize o vodníkovi Škvejchlovi

Proč bydlíš v rybníku, zelený vodníku? je název nové pohádkové knihy hudebnice,...