Úvod Móda Boty na jaro i léto na jednom místě
MódaNákupy

Boty na jaro i léto na jednom místě

34

Wrangler II._náhledJaké boty budou v módě letos na jaře a hlavně v létě? Pohodlné, trendy, stylové, tedy přesně takové, jaké každé z nás vyhovují. Stejně jako v minulých letech, také letošní sezóna bude především ve jménu pohodlí a módního vzhledu. Boty tak musí kombinovat příjemné a kvalitní materiály a trendový design. Záleží pak na každém z nás, jaké značce a typu obuvi dává přednost. Ideální možností, jak si vybrat z široké nabídky bot od světových značek, je výběr z pohodlí domova na internetových stránkách. Módní nákupní on-line klub Stilago přináší na svých stránkách nabídku více jak čtyř tisíc bot na jaro a léto 2015.
Najdete zde trendy modely bot od takových značek, jako jsou GEOX, Vagabond, Salamander, Guess, Clarks, Wrangler, GANT a dalších.
Gant_náhled
Letošní hity v nabídce Stilaga
Buffalo London – úspěšná značka obuvi, kterou proslavila skupina Spice Girls.
Timberland – americká módní značka, pro kterou je typická především ležérnost. Všechny modely naplno využijete ve svém volném čase a při sportovních aktivitách v přírodě.
Lacoste – původně malá rodinná firma tenisty Reného Lacoste založená v roce 1933. Obuv tak spojuje elegantnost a sportovní look.
Wrangler_náhledGANT – světoznámá značka oblečení a obuvi, která se prodává v 70 zemích světa.
GEOX – italská obuv, pro kterou je typické využití kvalitních materiálů, prodyšnost, voděodolnost a extrémně trendový design. Táto značka je proslavená svým úsilím, které vynakládá v oblasti inovací.
Clarks – britská obuv, která je synonymem kvality, pohodlí a stylu.
Napapijri – módní značka kombinující italský design se špičkovou kvalitou. Je věnována mladé generaci, aktivní, plné energie, lásky k životu a odvahy.
Wrangler – jedna z nejkvalitnějších značek denimu, která nabízí širokou a inspirativní kolekci oblečení a obuvi.
Tamaris – značka známá především svým pohodlím a vysokou kvalitou. Firma je součástí firmy Wortmann Holding, která je lídrem ve světovém trhu obuvi.
Vagabond – švédská módní značka s mnoholetou tradicí zaměřená na navrhování a produkci unikátních bot.
Geox_IISalamander – první velká obuvní značka, která začala boty prodávat ve svých vlastních značkových prodejnách. Trendy kvalitní obuv ve skvělém designu.
GUESS – módní značka, která začala jako společnost vyrábějící džíny, nyní je jednou z nejpopulárnějších módních značek na světě, která nabízí módní kolekce pro muže a ženy.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...