Úvod Móda Nové účesy od Libora Šuly
MódaNávrháři

Nové účesy od Libora Šuly

30

Nová kolekce 2015 studia Libor Šula The Salon je inspirovaná ženou, která je konstruktivní. Ženou, která přesně ví, co chce, co jí sluší, a co s tím, jak vypadá, může dokázat.
Kolekce CONSTRUCTIVIST, to jsou čtyři ikony, které se prolínají pouze náladou a nechtějí dát příliš velký prostor fantazii. Představují stěžejní linku, nezbytnou při interpretaci  a uvedení do běžného života.
Barvy, které jsou pevné, ale ne tupé, poukazují na to, že mohou mít řád a balanc na hraně mezi světlem a tmou. Střihy jsou provedeny s dokonalostí značce Libor Šula The Salon vlastní. Malá změna nastala jen v důrazu na styling. Kombinace produktů si pohrává s vyvážeností striktních a nekompromisních střihů a barev. Struktura, pohyb a mírné nedokonalosti nechávají prostoupit světlo napříč celou kolekcí.

1-glamGLAM
Styl inspirovaný érou 30. let, sestříhaný mírně nad ramena, pouze ve dvou vrstvách,
s minimálním rozdílem. Důraz je kladen na dlouhou patku, která jakoby ani nepatřila k celku. Působí jako doplněk.
Styling: termo-fixační objemový sprej Pli, řada Tecni.Art, L’Oréal Professionnel; silně fixační lak K Laque Noire, Kérastase; kulatý kartáč 34mm, Olivia Garden; fén Parlux.

TECH2-tech
Ostrý a geometrický střih, který svou praktičností a přiznanou rebelií prozradí a vykřičí do světa všechna tajemství a touhy. Díky hluboké a pevné ofině odpovídá tento styl trendu letních festivalů. Mnoho délek a sestříhání od vrcholu hlavy v jemných přechodech odlehčí celkový vzhled.
Styling: objemová pěna Mousse Bouffante, Kérastase; výživný a uhlazující olej Elixir Ultime, Kérastase; fén Parlux; parní žehlička pro ozdravení a uhlazení SteamPod.

3-nounNOUN
Look malé holky, veselé, šťastné a přitom tak dospělé. Střih, ve kterém je cítit mírný rozpor – tenze mezi dlouhými vlasy a svobodou krátkého střihu. Vlasy jsou u této ikony sestříhány postupně od nejdelší , což je patka, přes nejkratší část na temeni. Následně přetéká jako řeka opět do delších vlasů na krku a okolo obličeje. Barva medu a dřeva podtrhuje pocit luxusu
a svobody.
Styling: pěnové tužidlo Full Volume Extra, řada Tecni.Art, L’Oréal Professionnel; termo-fixační objemový sprej Pli, řada Tecni.Art, L’Oréal Professionnel; lak Infinium Lumiere 2, L’Oréal Professionnel; kulatý kartáč 34mm, Olivia Garden; fén Parlux.

NOW4-now
Krátký střih neboli krása žen bez intrik… Odhalená a sebevědomá. Ale jen do té míry, do jaké si budete přát. Plný účes, který je krásný  v mnoha různých délkách, propracovaných detailech a ledabylé eleganci, jenž nesvazuje. Jednolitá barva tmavé čokolády vzbuzuje chuť k dotyku.
Styling: objemový gel před foukáním Forme Fatale, Kérastase; balzám pro specifické zvýraznění Baume Double Je, Kérastase; fén Parlux.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...