Úvod Luxus Hodinky PRIM a Primátorky – tradičně spolu
HodinkyLuxus

PRIM a Primátorky – tradičně spolu

26

Váš partner je dobře zná: legendární závod osmiveslic a česká legenda mezi hodinkami. Spojení obou legend – i tak lze bez nadsázky nazvat spolupráci mezi závodem Primátorky a výrobcem českých hodinek PRIM. Spojuje je přitom nejen několik desítek let tradice, ale také píle, zručnost a touha uspět v náročné konkurenci.
Primatorky 2015 CB cerV minulosti z této spolupráce vzešlo několik úspěšných kolekcí sportovních hodinek. Nejinak je tomu i v tomto roce. Náramkové hodinky PRIM Primátorky 43Q jsou i tentokrát v barvách pořádajícího klubu, kterým je letos VK Slavia. Nápadité sportovní hodinky jsou koncipovány jako unisexové. Číselník vytvořil profesor Rostislav Vaněk, významný český typograf a grafický designér. Je autorem mnoha oceňovaných logotypů, plakátů, známek a knižního designu. Vytvořil také informační systém pražské hromadné dopravy nebo vizuální styl Československých aerolinií. Jeho design číselníku hodinek PRIM Primátorky 43Q evokuje klidnou hladinu Vltavy, která se posléze zvlní brázdami závodících lodí.

Hodinky pro vítězePrimatorky 2015 CB bil
Hodinky PRIM Primátorky 43Q budou součástí odměny pro vítěze hlavních kategorií (Primátorské osmiveslice, Skif žen o Stuhu Podolí, Universitní osmy a Jarní skulérský závod Rösslera-Ořovského).
Hodinky z této speciální série také budou moci získat všichni fanoušci (nejen veslařského) sportu. Za cenu 4.990,- je bude možné koupit na www.prim.cz a ve specializovaných prodejnách v Praze a Ostravě.

Dobročinná aukce pro Nadaci Leontinka
Ani v tomto roce neporušíme ještě jednu významnou tradici. Společnost ELTON hodinářská věnuje hodinky do dobročinné aukce, jejíž výtěžek podpoří prostřednictvím Nadace Leontinka zrakově postižené sportovce všech věkových kategorií. Tento rok se budou dražit hodinky z limitované edice Orlík II 100 L.E., které vznikla ke 100.výročí Primátorek. Dárce nejvyšší částky získá unikát s výrobním číslem 2/100 v ceně 69.900,-. Link na aukci, která proběhne u partnera dražby portálu aukro.cz od 3. do 10. června 2015, najdete na  www.prim.cz a www.primatorky.cz

Populární články

Související články

HodinkyKultura

Výstava hodinek na pražském Žofíně 20.-21. října

Hodinky jsou pro mnoho mužů jediným krášlícím prvkem. Můžeme k nim ještě počítat...

Hodinky

Pouzdro z kávových kapslí

Kávě, tomu božskému nápoji, holduje většina z nás. To je na místě...

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...

LuxusŠperky

Chanel představuje novou kolekci šperků COCO CRUSH

Kolekce, v níž najdeme jednoduché prsteny a náramky, je inspirování pro Chanel...