Úvod Krása a zdraví Předcházejte poškození buněk opalováním
Krása a zdravíNovinky

Předcházejte poškození buněk opalováním

30

SUN SOUL  BODY OILDoba dovolených a opalování se nezadržitelně blíží. Připravte se na ní! Pokud chcete pro svou pokožku a pleť to nejlepší, sáhněte po řadě Sunsoul od kosmetické značky Comfort zone! Zdokonalená ochranná formule těchto přípravků předchází poškození buněk, které je způsobováno slunečním zářením. Zefektivňuje proces opalování a přetváří jej v osvěžující a obnovující rituál.
Osvěžující tělový krém po opalování s omlazujícím efektem, krém na obličej po opalování, mléko po opalování, které podporuje a prodlužuje opalování a mnoho dalších přípravků z řady Sunsoul je k dostání v Miracle Esthetic Clinic and Spa.

COMFORT ZONE – SUN SOUL

Zdokonalená ochranná formule předchází poškození buněk, které je způsobováno slunečním zářením. Zefektivňuje proces opalování a přetváří jej v osvěžující a obnovující rituál.

•    SUN SOUL AFTER SUN BODY CREAM
–    Osvěžující tělový krém po opalování s omlazujícím efektem. Zklidňuje při zarudnutí, obnovuje hydrataci, prodlužuje zdravé opálení a zabraňuje stárnutí pleti.

•    SUN SOUL AFTER SUN FACE CREAM
–    Krém na obličej po opalování s omlazujícím efektem. Zklidňuje a osvěžuje pleť, která je po jeho aplikaci vyživená, hydratovaná a zpevněná.

•    SUN SOUL TAN PROLONGER AFTERSUN MILK
–    Mléko po opalování, které podporuje a prodlužuje zdravé opálení. Poskytuje hlubokou výživu a hydrataci zároveň s jemným a přirozeným samoopalovacím účinkem.

sun soul summer spray•    SUN SOUL SUMMER SPRAY
–    Sprej pro tělo a obličej. Osvěžuje, hydratuje a zklidňuje pokožku. Stimuluje produkci přirozeného melaninu pro rychlejší a intenzivnější opálení.

•    SUN SOUL TAN MAXIMIZER
–    Vytváří intenzivní a dlouhotrvající zlatavou barvu kůže. Ideální pro použití před prvním opalováním, aby byla stimulována produkce melaninu, nebo souběžně s ochranným krémem pro viditelně intenzivnější opálení. Pokožku navíc vyživuje, hydratuje a poskytuje účinnou ochranu proti stárnutí.

•    SUN SOUL BODY OIL SPF 4
–    Inovativní olej s anti-aging efektem pro intenzivní a rovnoměrné opálení. Chrání pleť před projevy stárnutí a zanechává ji vyživenou a elastickou.

•    SUN SOUL BODY CREAM SPF 8
–    Tělový krém poskytující účinnou ochranu proti začervenání a pigmentaci. Napomáhá k postupnému zlatavému a rovnoměrnému opálení, vyživuje pokožku a zanechává ji pružnou.

•    SUN SOUL FACE CREAM SPF 15
–    Ochrana obličeje proti slunci s anti-aging efektem. Inovativní složení navracející pružnost a oddalující proces stárnutí jemné pokožky obličeje během pobytu na slunci.

•    SUN SOUL BODY CREAM SPF 15
–    Ochranný krém s anti-aging efektem. Pokožku vyživuje, hydratuje, chrání a umožňuje její postupné a dlouhotrvající opálení.

•    SUN SOUL FACE & BODY CREAM SPF 50sun kids 1
–    Krémová emulze na obličej a tělo s vysokým ochranným faktorem, která poskytuje ochranu proti UVA a UVB záření. Je voděodolná, podporuje rovnoměrné  a bezpečné opalování. Chrání pokožku proti stárnutí, vyživuje ji a hydratuje.

•    FACE & BODY AFTERSUN KIDS
–    Jemná emulze  po opalování pro dětskou pokožku těla i obličeje s bio aloe vera pro hydrataci a zklidnění.

•    FACE &BODY SPF 50 KIDS
–    Krém s vysokým ochranným faktorem pro citlivou dětskou pokožku. Neparfemovaná a lehká emulze bez barviv a parabenů se rychle a jednoduše nanáší. Poskytuje účinnou ochranu proti slunečním paprskům a zabraňuje dehydrataci pokožky. Voděodolná formule chrání pokožku před škodlivými paprsky i v době koupání nebo sprchování.

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

CestováníNovinkyTéma dne

Prožijte ve zdraví bezstarostnou dovolenou snů, stáhněte si aplikaci s lékařem v telefonu

Okamžitá lékařská péče není jen výsadním právem majetných. Věděli jste, že opravdu...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

KnihyNovinky

Rybičkové záložky v knize o vodníkovi Škvejchlovi

Proč bydlíš v rybníku, zelený vodníku? je název nové pohádkové knihy hudebnice,...