Úvod Móda Přebalovací kabelky pro letošní sezonu
MódaNávrháři

Přebalovací kabelky pro letošní sezonu

39

PL AW15Pro sezónu podzim/zima 2015 designérka a majitelka Pink Lining CharlottePink Lining Pearl představuje tři nové vzory a  dvě novinky.
“Červené tulipány” jsou inspirované rodinnou oblíbenou květinou a doplňují je malé modré pomněnky na krémovém pozadí. K pomněnkám se váže vzpomínka na pohádky, které vyprávěla Charlotte Pearl její matka.

“Tučňáci” nadchli  nejmladšího syna Charlotty při nedávné návštěvě ZOO. Pink LiningTento vzor se také ideálně hodí pro nadcházející studené období.

“Motýlci” jsou stálým a oblíbeným vzorem Pink Lining. Pro tuto sezónu zvítězila barevná kombinace námořnické modré a smetanové.

Henrietta tote má elegantní, ale i sportovní tvar se zabudovanými držáky lahví po stranách. Svislý proužek na přední straně dodává této nové tašce námořnický vzhled.

Pink Lining

Pink Lining je nejprodávanější značka přebalovacích kabelek ve Velké Británii. Designérka a majitelka Charlotte Pearl je matka čtyř dětí.  Kabelky jsou ušité z kanvasu potaženého fóĺií proti špinění. Kabelky jsou lehké a přehledné. Vnitřní vybavení kabelky tvoří termoobal na lahvičku, přebalovací podložka, taštička na drobnosti nebo čistící ubrousky, karabinka na klíče, zrcátko, poutko na tužku a vnitřní a vnější kapsy. K uchycení na kočárek slouží dlouhý popruh nebo lze dokoupit karabinky.
PL Pink Lining Pink Lining

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...