Úvod Krása a zdraví Relax Dny tajemna a zdraví na pražském Výstavišti
Relax

Dny tajemna a zdraví na pražském Výstavišti

27

ParkPrahaKřižíkův pavilon v Holešovicích bude ve dnech 21. – 22. listopadu hostit špičkový esoterický festival – ASTROVÍKEND 2015. Ateisté i věřící leckdy nacházejí velmi těžko společnou řeč, v jednom se však jistě shodnou, a to, že „jest cosi mezi nebem a zemí“. Ostatně, tomu věří i zarputilí „nevěřící Tomáši“ a tak je lepší se jednu přesvědčit na vlastní oči, než stokrát slyšet, jak říká známé čínské přísloví. Astrovíkend ve svém bohatém programu nabídne řadu ukázek z alternativní medicíny a léčitelství, chybět nebudou porady s astrology, numerology ani dalšími představiteli esoterických disciplín. Návštěvníci jistě ocení možnosti výkladu karet, irisdiagnostiky či měření aury. Lákavé budou mj. ukázky léčivé jógy, včetně málo známé jógy prstů. V neposlední řadě zde bude bohatá nabídka specializované literatury i tipy na výlety po tajemných a léčivých místech České republiky.

Přednášky nonstopok1

Jednou z těch nejzajímavějších bezesporu bude ukázka práce peruánského šamana, zabývajícího se tradičním léčitelstvím z amazonských pralesů J. Carlose Pacala Gomeze, beseda se známým reportérem Stanislavem Motlem, mj. zabývajícím se tajemnými událostmi a úkazy nejenom v ČR či spisovatelkou a astroložkou Olgou Krumlovskou, které v současné době vyšla kniha Horoskopy na rok 2016 a Tajemná duše zvířat.

Seznamte se, prosím

Naše přední esoterička a zároveň publicistka Olga Krumlovská si na nudu a nečinnost (která je základem řady duševních i fyzických potíží a chorob) rozhodně stěžovat nemůže. I osudy má pestré. V krvi ji koluje krev francouzského důstojníka, který do zemí koruny České přišel s Napoleonem. Mezi její slavné předky patří i herec, buditel a divadelník, člen Tylova ansámblu, František Krumlovský, jehož pak v šedesátých letech minulého století ztvárnil ve známém televizním seriálu Josef Kemr. Po prvním zdědila Krumlovská temperament, po druhém sklony k dramatickému umění. Narodila se v Chomutově, vyrůstala v Krušných horách, posléze v Ústí nad Labem. Dnes žije a tvoří v Praze, ale často přednáší i na Moravě. Vystudovala Fakultu žurnalistiky UK, navštěvovala vybrané přednášky dramaturgie a scenáristiky na FAMU a psychologie na FF UK. Od osmi let se pilně věnuje józe, která je jejím životabudičem. Její taje ji objasnil matčin otec, legionář, který svého času procestoval Sibiř a DSC_6090Mongolsko i část Číny. Astrologií se Olga Krumlovská zabývá od roku 1996. Napsala několik desítek knih s tématikou jak jógy, tak astrologie a psychotroniky. Ve svých publikacích mj. propaguje i turistiku po tajuplných a léčivých místech ČR. Ráda je osobně navštěvuje. A to nejenom za účelem poznání naší krásné vlasti, ale také možnosti načerpání pozitivní energie, kterou vyzařují. O svých zážitcích a vlohách nejenom píše, ale též se o ně ráda podělí v besedách se čtenáři svých knížek. Na zmíněném  Esoterickém festivalu bude zájemcům povídat hlavně o horoskopech, nezapomene na předpovědi pro jednotlivá znamení na příští rok, jak na tom budeme my jako republika, a také dokonce, co to bude znamenat pro celý svět. Po přednášce budou k dispozici její knihy, které při nákupu ráda zájemcům podepíše.

Astrologický kurzOK3

Někteří ze zájemců, kteří mají určité schopnosti, vyznají se v astronomii a matematice, mohou po určitém vedení najít osobně cestu k astrologii. Olga Krumlovská je proto zve na astrologický kurz, jehož přednášky se konají od začátku letošního října do konce května roku 2016. Kurz se koná každou druhou sobotu od 10.00 do 17.00 v salonku hotelu Amarilis v Praze, ve Štěpánské ulici. Kurz je zakončený závěrečnou zkouškou. Obsahuje výuku astrologie a věšteckých disciplín, jako jsou karty, automatická kresba či kyvadlo. Nechybí ani přednášky, věnované lidovému léčitelství, bylinkám, babským radám a praktikám. Případné dotazy na: olgakrum@post.cz

Ivan Černý  Foto: Miroslav Feszanicz

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

CestováníLifestyleRelaxSport

Vydejte se za tou pravou zimou na Dolní Moravu

Čekat  jedinečné zimní zážitky. Užijte si první stopu, jízdu rolbou i adrenalin na...

RelaxTrendy zdraví a krásy

Nastal čas na předvánoční detox

Nejen štědrovečerní večeře, návštěvy příbuzných, ale i stres se často podepíšou na...

Relax

Nejúčinnější přírodní stimulanty

Jarní únava je sice již za námi, ale i velké pracovní nasazení...