Úvod Móda Kabelek nikdy není dost. Které musíte mít určitě?
MódaNákupy

Kabelek nikdy není dost. Které musíte mít určitě?

33

taska1Kabelka. Vlastně kabelky. Žena, která řekne, že má doma pouze jednu či dvě, nemluví pravdu. Kabelek totiž není nikdy dost. Správně bychom měly mít jednu pro každou příležitost. A těch je přece spousta – minimálně dvacet, že?
My si dnes povím o třech situacích, ve kterých je kabelka naprosto nezbytná, a přitom na ni klademe vždy jiné nároky. Všechny ale mají pár věcí společných – jsou přes rameno, užitečné, krásné a nemůžete bez nich být.

Kabelka do práce

Sháníte kabelku do práce? Pak musí splňovat hned několik, na první pohled, neslučitelných vlastností. Musí být pohodlná, nosíte ji přece denně. Tady rozhodně vítězí širší popruh přes rameno a příjemný ale nemačkavý materiál. Měla by být dostatečně velká na to, abyste v ní mohla nosit pracovní věci, láhev s vodou a případně něco malého k jídlu. Rozhodně musí být také elegantní, a to nejen v případě, že chodíte na pracovní schůzky.

Kabelka do společnostitaska2

Ve vašem šatníku by rozhodně neměla chybět kabelka do společnosti. Nenechejte se spoutat tradicí, nemusí se jednat jen o psaníčka.
Ve společnosti přeci chcete vypadat elegantně – vsaďte proto právě na eleganci a také na minimalismus. Jednoduchá kabelka v neutrálních barvách, ať už již zmíněné psaníčko anebo menší obdélníková s popruhem přes rameno je přesně to, co potřebujete. Vejde se do ní rtěnka, pudr, malý parfém a pár nezbytných drobností. Peněženku neřešte, platí přeci muži, ne?

taska3Jedna univerzální

Mluvili jsme sice o tom, že každá příležitost si žádá specifický kousek. Jednu univerzální kabelku ale určitě využijete. Mějte proto v záloze takovou, kterou unosíte třeba na dovolenou, festival, prostě kdykoliv, kdy se chcete cítit skvěle a uvolněně. Zde vsaďte na prostor, abyste u sebe měla vše, co pro svůj komfort potřebujete. A také na barvy. Nic nepodtrhne vaši skvělou náladu a úsměv jako barvami zářící veselá kabelka, pohupující se na vašem rameni.
Tak vidíte, zase máte o tři důvody navíc k nákupům. Ale vysvětlujte to mužům, ti to nikdy nepochopí!

Foto: sheego.cz

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...