Úvod Módní trendy Módní tip na letní festivaly: Oblékněte se ve stylu hippies!
Módní trendy

Módní tip na letní festivaly: Oblékněte se ve stylu hippies!

31

obr2Léto nám pomalu ukazuje svou prosluněnou tvář – a mnohé z nás mají letní pohodu a zábavu spojenou s návštěvou hudebních festivalů. Ty už ale dávno nejsou jen o poslechu oblíbených kapel.
Stále více se stávají také příležitostí k vyjádření osobitého módního vkusu návštěvníků. Mezi nejrůznějšími styly se na „fesťácích“ v posledních letech prosazují všemožné variace hippie módy. V čem konkrétně spočívá?
Nebojte, nebudeme vás nutit do nošení batikovaných sukní, plátěných tlumoků nebo chůze naboso. Touze po květované módě jdou světové módní značky vstříc a výkladní skříně jejich prodejen vám svou nabídkou vyrazí dech.

Květovaný vzor

Alfou a omegou hippie stylu jsou květované vzory. Termín květinové děti se přeci nepoužívá jen tak nadarmo. Ideální volbou pro květovaný vzor jsou šaty, topy nebo tuniky z lehkých látek. Budete se v nich cítit pohodlně i v těch největších vedrech. Květy kombinujte s jednobarevnými kousky oblečení, s jinými výraznými vzory by se zbytečně přebíjely.

obr3Třásně

Inspirace vycházející ze stylu Divokého západu se v hippie modelech také uchytila. Třásně jsou rozverné a sexy. Zvlášť při tanci vytváří jejich pohyb zajímavý efekt. Jestli jste ráda středem pozornosti, jsou pro vás jako stvořené. Sukně, kabelky nebo boty – tam všude se třásně perfektně vyjímají.

Sandálky, džínové kraťásky, ponča

„Svatá trojice“ hippie stylu vám v šatníku rozhodně nesmí chybět. Kožené sandálky jsou neuvěřitelně pohodlné a jejich tenké pásky zvýrazní vaše sexy kotníky. Krátké džínové kraťásky jdou napříč styly. Nebuďte bázlivá a ukažte své opálené nohy v celé své kráse. I letní večer umí překvapit nízkými teplotami. Abyste po protančeném dni neprochladla, sáhněte po ponču z úpletu.

Foto: www.otto-shop.cz

 

 

 

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...