Úvod Filmy Než jsem tě poznala na Ladies Night
Filmy

Než jsem tě poznala na Ladies Night

34

LN_červenKonec června přinese strhující příběh o lásce. Snímek s názvem Než jsem tě poznala natočený podle knižního bestselleru od autorky Jojo Moyesové bude k shlédnutí v rámci filmových večerů Ladies Night. Je čas obvolat kamarádky a užít si ničím nerušený dívčí večírek s tímto romantickým filmem! V Cinema City Nový Smíchov vás 28. června od 18:30 čeká příjemný večer zpestřený welcome drinkem a doprovodným programem.
Ano, pohodlí domova má něco do sebe, ale – není nad kino! A u vážných příběhů o lásce to platí zvlášť. Sledování V kině se vám nestane, že v půlce filmu začne brečet dítě nebo přijde manžel hladový z práce. Přijďte si tedy vychutnat tu pravou romantiku: vezměte s sebou kamarádky na Ladies Night se zajímavým doprovodným programem.

O filmu

Romantické drama o dvou odlišných světech. Loiusa je spokojená se svým obyčejným životem na hranici malého města, který by za nic nevyměnila. Po uzavření bistra, nabere její život nový směr. Will svůj život miluje a užívá si ho naplno, ale jedna malá nepozornost mu změnila život úplně naruby. Jen těžko si lze představit více nesourodou dvojici než náladového a depresivního Willa a jeho novou optimistickou a upovídanou ošetřovatelku Louisu. Příběh o dvou lidech, kteří nemají nic společného, dokud jim láska k nohám nepoloží celý svět. S ním však i otázku, jak vysokou cenu je člověk ochoten zaplatit za štěstí toho, koho miluje.
V hlavních rolích filmové adaptace romantického bestselleru se představí Emilia Clarke (hvěza seriálu Hra o trůny), Sam Claflin (Hunger Games: Síla vzdoru 1. a 2. část). Režie se ujal Thea Sharrock (V kruhu koruny: Jindřich V.).

Barbora Samková

Foto: Warner Bros, Cinema City

Populární články

Související články

FilmyTéma dneUmění

Další triumf českých sklářů!

Po takových unikátních projektech, jakým byl kupříkladu osmitunový skleněný sarkofág pro dánskou...

DivadloFilmySpolečnost

Jedenáct českých umělců v Síni slávy

Umělecké sdružení Artes už po šesté rozdávalo ocenění Mistr zábavního umění! Emoce, dojetí...

FilmyKnihyNovinky

Labutí Burianova píseň

Na předvánoční trh přichází kniha Ivana Černého, která potěší. Hlavně starší čtenáře,...

CestováníFilmyGurmánSpolečnost

Bobule konečně vyrazily do světa

Lépe řečeno do našich kin. Dlouho čekávaná premiéra závěrečného dílu úsměvné filmové...