Úvod Společnost Petra Němcová zve na charitativní galavečer
SpolečnostŽeny

Petra Němcová zve na charitativní galavečer

33

191-174-ufw_6952Již po páté se 5. října 2016 v Praze uskuteční charitativní Gala večeře supermodelky Petry Němcové pro její nadaci Happy Hearts Fund. Stejně jako loňský rok Gala večeře proběhne v pražském paláci Žofín za podpory magazínu Forbes a pod záštitou Městské části Praha 1 a starosty Oldřicha Lomeckého. Cílem večera je vybrat finanční prostředky na výstavbu konkrétní školy v některé ze zemí postižených přírodními katastrofami.

Školy v Haiti a Nepálu

Během uplynulých čtyř ročníků se v České republice v rámci charitativní Gala večeře podařilo, díky štědrosti českých dárců, vytěžit více než 6 000 000,- Kč. Veškeré finanční prostředky byly použity na výstavbu škol na Haiti a v Nepálu. Jednou z nich je škola École Internat Sainte Madeleine Port au Prince na Haiti pro 600 žáků, jejíž slavnostní otevření proběhlo 14. října 2015. Na podzim letošního roku bude otevřena nová škola Jalpa Yuwa Primary School v Nepálu, pro 90 žáků prvního stupně. Tato škola byla zcela zničena během zemětřesení v Nepálu v roce 2015. Kromě nadace Happy Hearts Fund supermodelky Petry Němcové putuje část výtěžku z charitativní Gala večeře tradičně i na podporu vybrané nadace, působící v České republice. Dosud jsme takto podpořili například Nadační fond Dobrý Anděl či nadaci Člověk v tísni, konkrétně její projekt „Lepší škola pro všechny“.hhf02

Jediná večeře pro Happy Hearts Fund na světě

Mezi hosty slavnostní Gala večeře jsou každoročně významné osobnosti z České republiky i ze zahraničí. V minulých letech pozvání přijali Caroline Scheufele (CEO Chopard), Gitta Grafin Lambsdorff (generální ředitelka společnosti Tiffany& Co.), šperkař Roberto Coin, supermodelky Eugenia Silva a Valeria Mazza, Andrea a Stefano Rosso (OTB Group, Diesel), módní návrháři Alfredo a Diego Villalba, významný developer a filantrop Jonathan Jackson (The Lordship). Na letošní Gala večeři bude exkluzivně předvedena kolekce americké módní značky BCBGMAXAZRIA, která vstupuje na český trh.
174-ufw_6328„Charitativní Gala večeře pro mou nadaci Happy Hearts Fund je projekt, který má v České republice již několikaletou tradici a já jsem neskutečně šťastná, že se nám díky němu dosud podařilo významně pomoci dětem v mnoha zemích světa postižených přírodními katastrofami. V letošním roce se jedná o jedinou Charitativní Gala večeři pro Happy Hearts Fund na světě.“ uvádí Petra Němcová.

O fondu

Happy Hearts Fund je nadace, která se věnuje přestavbě škol, obnovení naděje a příležitostí v životech dětí a celých komunit v zemích postižených přírodními katastrofami. Happy Hearts Fund působí v 9 zemích světa a do dnešního dne vybudovala nebo obnovila 130 škol a školek. Programy nadace od jejího založení v roce 2006 pomohly více než 50 000 dětem a 500 000 členům komunit.

Jednotlivá místa či celé stoly jsou stále v prodeji, 50% výtěžku z prodeje míst na Gala večeři putuje nadaci Happy Hearts Fund. V případě zájmu o koupi stolu či místa nás kontaktujte hhfgala@unique-one.com.

-ph-

Foto: BB Media Consulting

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...

Společnost

Neuvěřitelná výdrž Jiřího Suchého

V roce 1931 u nás ještě vládl jako prezident Tomáš Garrigue Masaryk, v Duchcově...