Úvod Móda Ecstatic Fashion v Brně
Móda

Ecstatic Fashion v Brně

44
lilia_khousnoutdinova
Lilie Khousnoutdinová

V sobotu 8. října se konala módní přehlídka Ecstatic Fashion, která představila jednoduché i zcela unikátní šaty podporující ženskost, pracující se základními liniemi i propracovanými detaily. Modely předvedly samotné speakerky, autorky kolekce i další modelky a atmosféra v sále byla velmi emotivní.
Šaty jsou určeny pro každou ženu, která si chce dopřát kvalitní kousek podtrhující její jedinečnost. Jednoduché šaty dostupné ve čtyřech střizích z linie Urban Witches lze doplnit jakýmkoliv ručně tkaným bhútánským páskem, který z nich udělá nepřehlédnutelný kousek a pozvedne jejich jednoduchost do ohromujících výšek. Tyto šaty jsou vhodné pro ženy jakékoliv postavy, jsou splývavé a krásně se postavě přizpůsobí. Lze je také vrstvit a nosit se spodní sukní, kalhotami či legínami. Kolekce Couture je plná šatů kombinujících ručně tkané bhútánské látky (kiry) a doplňkové materiály, především satén. Tyto šaty jsou určeny pro zvláštní příležitosti, kdy je potřeba obléci si něco výjimečného a zapůsobit. K dispozici je vždy jen jeden originál, v případě zájmu lze ale také nechat si z dostupných látek ušít šaty dle vlastní představy.

Materiál z Bhútánucouture2

Bhútánské látky jsou velmi pevné a odolné a zaručují dlouhou životnost. Jsou ručně tkané v Bhútánu, barvené přírodními barvami, jejich výroba probíhá zcela dle principů fair trade, v malých dílnách či u jednotlivců. Projekt Ecstatic Fashion vznikl na základě spolupráce dvou žen – Lilie Khousnoutdinové a Ilony Bittnerové, které spojila (nejen) láska ke kráse a cestování, ale hlavně ke kvalitním látkám a originálním nápadům. Snaží se řídit principem „dodáváme to, co bychom samy rády odebíraly“ a zakládají si na principech etického obchodu. Svou lásku k exotických koutům naší planety tak projevují i pomocí několika neziskových projektů v komunitách, se kterými obchodují.

-va-
Foto: ecstaticfashion.com

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...