Úvod Krása a zdraví Trendy zdraví a krásy Vyhrajte to nejlepší z funkční přírodní kosmetiky Sportique
Trendy zdraví a krásy

Vyhrajte to nejlepší z funkční přírodní kosmetiky Sportique

33

Aktivní a činorodý život klade na naši pokožku velké nároky. Dotek přírody, který kůži dodávají výrobky Sportique, je efektivní, nenásilný a šetrný – tak jako životní styl, který firma vyznává. Produkty jsou vytvořené z nejčistších zdrojů, bez nezdravých syntetických surovin. Jsou testovány vrcholovými sportovci v náročných podmínkách, aby osvědčily svou vhodnost a maximální funkčnost i ve výzvách každodenního života. Při vývoji receptur spojuje Sportique znalosti našich předků s nejnovějšími poznatky moderní vědy, aby mohla nabízet funkční kosmetiku bez škodlivé chemie. Jeden ze tří balíčků, který můžete vyhrát, obsahuje:

_dsc1883_orez2Krém na ruce a nohy Farmer’s Hand saver

Extra účinný balzám k ošetření silně namáhané pokožky – ať už z práce nebo sportu. Krém původně vyvinutý pro horolezce pro regeneraci kůže i úlevu od mozolů, ran a namožených šlach. Farmer’s hand saver je hýčkání, které si vaše přetěžované končetiny zaslouží. Protizánětlivé a zvlhčující účinky bambuckého másla se zde snoubí s pěstícími účinky rostlinných olejů (mandlový olej, olej z hroznových jader, kakaové máslo). Regenerační a antioxidační účinky zaručují přírodní vitamíny E a C. Balzám obsahuje výtažek z břízy, která má silné protizánětlivé účinky. Rozmarýn, arnika a kafr kromě krásné vůně zajišťují i regeneraci namožených vazů. Masáž přípravkem přináší úlevu i při revmatických bolestech kloubů.

Tělový deodorant – Unisex

Severská svěžest a kořeněná vůně přírodního deodorantu bez škodlivé chemie. Pocení je přirozená záležitost, odvádí z těla toxické látky. Sportique Body deodorant šetrným způsobem zabraňuje vzniku tělesného pachu a mírní nadměrné pocení. Přirozenou cestou osvěžuje pokožku díky obsahu antibakteriálních esenciálních olejů. Vaši nejcitlivější pokožku navíc ošetřuje směs bylin a přírodní glycerin. Účinná deo přísada spolu s bylinnými extrakty (měsíček, šalvěj, heřmánek, tymián) pohlcuje tělesný pach a poskytuje dlouhodobý pocit svěžesti. Deodorant nedráždí podpaží ani nešpiní oblečení. A co je důležité – neobsahuje škodlivý Hydroxylchlorid hlinitý, který se nachází ve většině deodorantů či antiperspirantů a který ucpává póry a zabraňuje tak přirozené očistě těla.

Balzám na rty – Limetka

Velmi výživný přírodní balzám na rty bez včelího vosku, tedy vhodný i pro vegany. Neobsahuje živočišné tuky, parafín ani chemické konzervanty. Rajská vůně ručně nasbíraných darů přírody (citrusů, medu, limetky a máty) smíšená s přírodními oleji a výtažky vytváří hedvábně jemný zvlhčující Lip Balm. Rychle se vstřebává, vyživuje, uzamyká ve rtech vlhkost a je ideální i pod rtěnku. Obsažené látky spolu s účinným antioxidantem vitamínem E spolehlivě ochrání vaše rty před popraskáním, vznikem oparů či ústních koutků. Balzám na rty lze používat k ošetření jakéhokoliv suchého místa na vaší pokožce.

Pravidla soutěže

Portál Dáma-online spouští novou soutěž o tři balíčky funkční přírodní kosmetiky Sportique obsahující balzám na ruce a nohy, přírodní tělový deodorant a limetkový balzám na rty. Zašlete správnou odpověď na soutěžní otázku na adresu soutez@dama-online.cz do 15. listopadu do 12.00 a olajkujte FB profil Sportique na https://www.facebook.com/sportique.cz/. Do soutěžního emailu nezapomeňte napsat kontaktní údaje. Ze zaslaných správných odpovědí budou vylosováni tři výherci.
Hodně štěstí!

Soutěžní otázka:

Jaké výročí v letošním roce oslavila společnost SPORTIQUE?
a) 5 let od svého založení
b) 10 let od svého založení
c) 15 let od svého založení

O Sportique
Společnost ryze českého původu od svého založení navrhla řadu čistě přírodních krémů a balzámů s cílem podpořit neúprosné požadavky sportovní výkonnosti bez zbytečných omezení. Výrobky jsou testovány na náročných, určeny jsou však nejen pro sportovní a atletické aktivity, ale i pro každodenní život. Záměrem společnosti SPORTIQUE je vytvářet vysoce kvalitní a účinné produkty, které jsou v současné době na trhu nedostupné v jakékoliv cenové relaci.
Výrobky SPORTIQUE neobsahují ropné a syntetické suroviny, které bývají původcem a nosičem alergií, toxinů a karcinogenů. Výrobce používá zásadně přírodní suroviny v podobě bylin, rostlinných olejů a tuků. Produkty neobsahují žádné tuky a suroviny živočišného původu.

Foto: Sportique

Populární články

Související články

Trendy zdraví a krásyWellness

Lázeňská sezóna 2021 zahájena!

Jako v ostatních případech, i světově proslulé Mariánské Lázně do toho svátku zdraví...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...

GurmánTrendy zdraví a krásy

Odstartujte zimní rána s chutí! Vyzkoušejte skvělé snídaně s kaki Persimon Bouquet

Oranžové ovoce s nevšedním názvem kaki je ideální společník pro chladná podzimní...

Krása a zdravíSpolečnostTrendy zdraví a krásyWellness

La Praire atelier

V Praze se začátkem září otevřel exkluzivní prostor zasvěcený věčnému mládí a luxusním pečujícím produktům...