Úvod Krása a zdraví Trendy zdraví a krásy Přežijte Vánoce se zdravými zuby!
Trendy zdraví a krásy

Přežijte Vánoce se zdravými zuby!

31
Studio Portrait Of Smiling Businesswoman

Kromě toho, že jsou Vánoce atakem na naše linie, jsou také díky všemu tomu povětšinou sladkému (cukroví), kyselému (bramborový salát, citrusy) a smaženému (ryba, řízky) jídlu atakem na „zdraví“ našich zubů. A tím pádem i na naše celkové štěstí, úspěšnost a pozitivní naladění. Proč? Protože zdravé zuby bez kazů jsou základním stavebním kamenem toho všeho.

Domácí fluoridace

I proto bychom vedle standardního a pravidelného čištění zubů měli do programu zahrnout také domácí fluoridaci pomocí fluoridačního gelu. Ten dokáže leccos zachránit i ve chvíli, kdy už se zubní kaz dal „do díla“. V raném stádiu jej dokáže léčit konzervativním a nenáročným způsobem. Pro léčbu počínajícího zubního kazu a pravidelnou domácí fluoridaci je vhodné použít léčivý přípravek elmex®gelée, jediný dostupný produkt pro domácí užití na našem trhu.
K dostání je pouze v lékárnách bez lékařského předpisu. Díky svým účinkům poskytuje unikátní ochranu před zubním kazem a působí příznivě i na citlivé zuby. Obyčejným úsměvem můžeme dát svému okolí najevo mnohé – že jsme šťastní, spokojení, úspěšní, pozitivně naladění. Tedy v případě, že jde o úsměv, za který se nemusíme stydět. Zdravé zuby bez kazů jsou jeho základním stavebním kamenem. Jak si udržet krásný, sebevědomý a sexy úsměv, kterým budete okouzlovat druhé? Řešení může nabídnout domácí fluoridace.elmex_foto_produkt

Stačí jednou týdně

Pro léčbu počínajícího zubního kazu a pravidelnou domácí fluoridaci je vhodné použít léčivý přípravek elmex®gelée, jediný dostupný produkt pro domácí užití na našem trhu. K dostání je pouze v lékárnách bez lékařského předpisu. Díky svým účinkům poskytuje unikátní ochranu před zubním kazem a působí příznivě i na citlivé zuby. To vše díky složení obsahující vysokou koncentraci aminfluoridů a fluoridu sodného, čímž chrání povrch zubu před působením kyselin, jež našim zubům neprospívají. Použití gelu je velmi jednoduché, stačí jej jednou týdně aplikovat kartáčkem po běžném čištění zubů a 2 minuty nechat působit (nevyplachovat).
Elmex®gelée v balení 25 g je k dostání ve vašich lékárnách za doporučenou cenu 199 Kč. Více informací na www.zdravotni-poradna.cz.

-dl-
foto: archiv autora

Populární články

Související články

Trendy zdraví a krásyWellness

Lázeňská sezóna 2021 zahájena!

Jako v ostatních případech, i světově proslulé Mariánské Lázně do toho svátku zdraví...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...

GurmánTrendy zdraví a krásy

Odstartujte zimní rána s chutí! Vyzkoušejte skvělé snídaně s kaki Persimon Bouquet

Oranžové ovoce s nevšedním názvem kaki je ideální společník pro chladná podzimní...

Krása a zdravíSpolečnostTrendy zdraví a krásyWellness

La Praire atelier

V Praze se začátkem září otevřel exkluzivní prostor zasvěcený věčnému mládí a luxusním pečujícím produktům...