Úvod Časopisy DÁMA magazín Vydali jsme prosincovou DÁMU pro váš tablet!
DÁMA magazín

Vydali jsme prosincovou DÁMU pro váš tablet!

29

Milé čtenářky, to nám ale přituhuje! Hlavní módní trendy pro letošní zimu, ale také další zásadní témata jsme vám pěkně zabalili do nového vydání luxusního tabletového časopisu DÁMA. Stáhněte si jej zdarma pomocí QR kódu, jenž vás odkáže na Apple Appstore (pro váš iPhone nebo iPad) či Google PlayMarket (pro váš chytrý telefon a tablet s Androidem). QR kódy naleznete zde.
Potom budete mít svůj oblíbený magazín vždy při ruce ve svém mobilním zařízení. Co se v něm dočtete?

n-tsech-2016-11-25-at-00-47-19-copyZačarovaný les

Libanonsko-brazilské návrhářské duo Ahmed Ammar a Vincenzo Visciglio (značka AAVVA) v novém Fashion Interview hovoří o své jedinečné kolekci s názvem Začarovaný les, inspirované knižními ilustracemi Johanny Basford.

Shopping Guiden-tsech-2016-11-25-at-00-46-42-copy

Průvodce nakupováním se tentokrát zaměřuje na kozačky. Titulek článku je jasný – Čím vyšší, tím lepší! Shopping Guide vám dále poradí, jak na kožešiny, a to ve všech formách, od klíčenky, přes kabelku až samořejmě po kožich. Rubriku uzavírá článek Třpyt a lesk o trendy třpytivých odstínech v bohatém spektru aplikací – od lodiček po šaty a doplňky. Třpyt a lesk, to je stříbrná a zlatá!


n-tsech-2016-11-25-at-00-51-55-copyZnáte moringu?

Čím dál více nakupujeme tzv. superpotraviny. Chia semínka, plodi goji, mořské řasy, guarana. A znáte Moringu Oleiferu neboli moringu olejodárnou? Nalistujte rubriku Dáma Health!

Strašák jménem osteoporózan-tsech-2016-11-25-at-00-51-51-copy

Další článek z rubriky Health se zaměří na mezi ženami tolik rozšířenou nemoc. Jak osteoporóze předcházet poradí odborníci a jak s ní žít i známé osobnosti, které jí trpí. O svoje zkušenosti se rozdělí i Míša Dolinová.

n-tsech-2016-11-25-at-00-51-27-copyAch, ty pihy

Když je nich málo, jsou roztomilé, když je jich víc nebo jsou na ne zrovna chtěných místech, chceme se jich zbavit. Jak odstranit nadměrnou pigmentaci se dočtete v článku z rubriky Beauty care. Právě včas – zima je na boj s pihami nejlepší období!

Žena v čele hotelun-tsech-2016-11-25-at-00-47-35-copy

Rubrika Business Woman přináší exkluzivní rozhovor s Ivanou Peterkovou, manažerkou prestižního Dancing House hotelu a luxusního Chateau St. Havel. Jaké to pro ženu je, působit v takovém oboru, jako je hotelnictví?

n-tsech-2016-11-25-at-00-47-25-copyÚžasná Café Society Woody Allena

Kult jménem Woody Allen. Ve své poslední práci se ponořil do třpytivého pozlátka hollywoodské smetánky i gangsterského nočního života New Yorku třicátých let. Honem do kina na nové komediální a romantické drama! Více v sekci Dáma Profil.

V prosincové DÁMĚ dále najdete tipy na líčení, kosmetiku, šperky, parfémy i bytovén-tsech-2016-11-25-at-00-52-11-copy doplňky (tentokrát v geometrickém dekoru), tipy na dárky pro muže i ženy. Nechybí ještě jedno interview i vyprávění z cest a pozvání do zajímavých turistických destinací, jako jsou zámky v Německu a slavná brána Orientu – Istanbul. A nejen to: čeká vás také soutěž o trendy kryty na mobil! Hezké čtení vám přeje redakce.

 

Populární články

Související články

ČasopisyDÁMA magazínLuxusŠperky

Náramek ve tvaru šroubu? Proč ne?

3. dubna 2017 představí Cartier na Salone del Mobile v Miláně nový náramek...

DÁMA magazín

Vyhlašujeme vítěze soutěží z prosincové DÁMY

Prosincové vydání tabletového magazínu DÁMA přineslo hned dvě soutěže. Čtenářky soutěžily o luxusní...

DÁMA magazín

Stahujte nové vydání tabletové DÁMY!

Podzimní číslo luxusního ženského magazínu DÁMA je připravené ke stažení do vašeho...

DÁMA magazín

Léto je tady a s ním nová DÁMA!

Milé čtenářky, nové číslo luxusního magazínu DÁMA letí do vašeho tabletu a...