Úvod Osobnosti Celebrity Ewa Farna zve na Holiday World
CelebrityCestování

Ewa Farna zve na Holiday World

34

26. ročník veletrhu cestovního ruchu Holiday World proběhne ve dnech 16. – 19. 2. 2017 na holešovickém výstavišti v Praze. Letošním Partnerským regionem se stává Moravskoslezský kraj.

Expozice bude umístěna ve vstupní Veletržní hale o rozloze 100 m2 a bude lákat návštěvníky na výlety a dovolenou v regionu s poznáváním historie v podobě hradů, zámků a kulturních památek nebo pozvánkami na industriální památky. Ostrava je městem, které dokázalo přiznat svou silnou průmyslovou minulost a přitom na ní postavit základ moderní metropole. Je to město, kde se staré doly a hutě otevřely turistům a návštěvníkům kulturních akcí. Tak ucelený „skanzen“ technických památek nenajdete nikde jinde v Evropě.

Z domova i ze zahraničí

Veletrh nesleví z tradičně kvalitního vystavovatelského obsazení v podobě zahraničních zemí, českých a slovenských regionů nebo cestovních kanceláří. Výrazným segmentem je Asie – Čína, Srí Lanka, Indie, Indonésie a Vietnam. Také země Karibiku, jako je Kuba či Dominikánská republika. Novým vystavovatelem je Mexiko, po letech se znovu vrací Polsko. Chybět nebude Thajsko a Palestina.

EWA FARNAEwa Farna o Polsku

Během veletrhu si vás dovolujeme srdečně pozvat na jedinečné setkání a povídání o Polsku za účasti zpěvačky a skladatelky Ewy Farné, a to v sobotu 18. 2. 2017 ve 13.30 do Velkého kongresového sálu na veletrhu Holiday World na pražském Výstavišti v Holešovicích. Tři účastníci setkání získají limitované vlastnoručně podepsané CD Best of Ewa Farna. Její autogramiáda pak proběhne od 14.30 na polském národním stánku SH 240.

World Film a TOP GASTRO & HOTEL

Již tradiční a velmi atraktivní součástí veletrhu HOLIDAY WORLD je víkendová přehlídka autogramiád, vystoupení cestovatelů a prezentace jejich nových dobrodružství, premiér nových filmů, cestovatelských výstav fotografií pod názvem WORLD FILM. Tento festival bude probíhat v pavilonu Křižík E ve dnech 18. a 19. února a návštěvníci na něm mají jedinečnou možnost setkat se se zajímavými osobnostmi.
V roce 2017 se můžete též těšit na 11. ročníkem gastronomického veletrhu Top Gastro & Hotel. Cílem spojení jednotlivých veletrhů je poukázat na vzájemné souvislosti mezi světy cestování a stravování a představit je v co nejširší paletě odborníkům a laikům.

Program výstavních dnů bude na holešovickém výstavišti opravdu bohatý, nenechte si tedy ujít jedinečnou příležitost seznámit se zblízka s celým světem.

-mč-
Foto: Incheba Expo Praha

Populární články

Související články

Cestování

Pozvánka do nejsevernějších Čech

Národní park České Švýcarsko je nejmladším z kvarteta NP České republiky. Hlavním...

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...