Úvod Časopisy Soutěž Kdo vyhrál v soutěži ALPA?
SoutěžWellness

Kdo vyhrál v soutěži ALPA?

26

Bylinny set 2Relaxační koupel s bylinkami? Příjemné společníky pro domácí wellness zážitek dodává ALPA. Poskytla je také do naší soutěže, která byla uzavřena na konci března. Představujeme výherkyně dvou wellness sad – Bylinného setu a Francovkového setu ALPA.

Příjemně teplá koupel trvá ideálně 15 až 20 minut. Bylinnou koupel si dopřejte v podvečer, kdy vás čeká už jen relaxace a odpočinek, aby se vaše mysl i tělo mohly regenerovat a připravit k vydatnému spánku. Ideálními prostředky je ALPA bylinná koupel  a bylinný šampon s heřmánkem. O vaši pleť se následně postará APIKO pleťový krém se včelí mateří kašičkou. Tyto tři produkty tvoří dárkový Bylinný set ALPA.
Příjemnou úlevu svalů namožených jarním tréninkem pak přináší relaxační masáž s využitím Francovkové sady ALPA. Obsahuje Alpu francovka – tradiční produkt společnosti ALPA prověřený generacemi a Alpa masážní krém, který přináší okamžitý a dlouhodobý pocit uvolnění a osvěžení. Masážní přípravky ALPA používají profesionální maséři, ale především jsou již po generace oblíbeny pro domácí použití. O obě dárkové sady soutěžily čtenářky v první jarní soutěži portálu Dáma online. ALPA Francovkový set

Vylosování soutěže

Ze správných odpovědí na soutěžní otázku byly vylosovány tyto výherkyně: Markéta Němčanská, Iva Piklová a Gábina Zemanová. Blahopřejeme!

red
Foto: ALPA a.s.

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

CestováníWellness

Dopřejte si all inclusive lázeňský zážitek pro celou rodinu v hotelu Butterfly

Jste stále na vážkách, jaká destinace je pro letošní dovolenou ta pravá?...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Trendy zdraví a krásyWellness

Lázeňská sezóna 2021 zahájena!

Jako v ostatních případech, i světově proslulé Mariánské Lázně do toho svátku zdraví...