Úvod Krása a zdraví Jaro s novým účesem
Krása a zdravíTrendy zdraví a krásy

Jaro s novým účesem

34

Nová kolekce Libora Šuly je inspirována přírodou, ovšem velmi specifickou. Přírodou mírně zlomenou, přemoženou. Jako kdyby něco, co nebylo v plánu, najednou zafungovalo, propojilo se a vytvořilo celek, nad kterým zůstává rozum stát.

Pole. Dlouhé lány plné barev a pohybu. Každé roční období mu dává jiný nádech, jiný pocit. Hlína, nakrájená jako máslo, s lehkostí otočená, aby se nadechla. Obilí, které se snaží odlepit jako vlna v moři, ale musí zůstat ukázněně v řadě a jen se pozvolna oddávat větru. Mraky, vichřice, to vše má na svědomí pohyb, vůni a pocit, že stačí jen běžet, nechat se unášet a pokusit se přitom dotknout červeného nebe s meruňkovým odleskem, které se vpíjí do zlatých tónů obilí.

field-grain-1

Grain – Strukturovaný střih dvou na sebe nenavazujících partií, které jsou odlehčené, ale zároveň plné a neprotenčené. Platinová barva, podtržená přelivem v kouřovém odstínu, dodává celkovému vzhledu měkký, hedvábný pocit.

field-clay

Clay – Hravý účes s prameny spletenými okolo obličeje, které jsou nakrepované, aby působily bohatším dojmem. Povytažené vlasy dokreslují celkovou lehkost a zbytek navlněných pramínků je spletený do tvaru.

field-alpenglow-1

Alpenglow – Pěšinka uprostřed dává prostor pohrát si se strukturou. Vlasy jsou vyfoukané do tvaru účesu, slabší pásy dále tupírované v různých délkách a celek propojen konci pramenů.

field-storm

Storm – Těžký základ je s pomocí kulmy a žehličky ztrojnásoben a zafixován. Pro dosažení pocitu lehkosti a zjemnění, jsou v návaznosti na ofinu vytaženy další prameny, směřující k bradě. Ofina je nagelovaná a kopíruje čelo. To proto, aby byl pocit upravenosti co možná nejreálnější.

Vlasy: Libor Šula, Klára Vítová, Ondřej Lukavský

Make-up: Michaela Ohemová

Styling: Libor Šula

Foto: Nikola Šrajerová

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Trendy zdraví a krásyWellness

Lázeňská sezóna 2021 zahájena!

Jako v ostatních případech, i světově proslulé Mariánské Lázně do toho svátku zdraví...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...