Úvod Luxus Šperky s energií
LuxusŠperky

Šperky s energií

31

Nová kolekce šperků věhlasné šperkařské firmy Tiffany & Co nese příznačný název City HardWear. Nese v sobě sílu města New York a energii z jeho ulic. Inspirací pro název i design kolekce je industriální duše města, ve kterém moderní rebelové kombinují vysokou módu a street style, a ve kterém šperky Tiffany vznikají již neuvěřitelných 180 let.

Kolekce Tiffany City HardWear je klasická a zároveň odvážně moderní. Výrazné, architektonicky čisté šperky jsou inspirovány unisexovým náramkem z roku 1971 z Tiffanyho archívů. V kolekci jsou náušnice, prsteny, přívěsky a náhrdelníky z 18kt zlata a ze stříbra, které se skvěle hodí ke kožené bundě i k haute couture šatům.

Lady-Gaga-behind-the_4276Nadčasová Lady Gaga

Kampaň ke kolekci City HardWear vznikla ve spolupráci s legendární Grace Coddington a její tváří se stala Lady Gaga, která nejnovější kolekci módních šperků představila v krátkém videu během amerického Super Bowlu. Opravdová Newyorčanka a stylová ikona Lady Gaga, známá svojí nekompromisní ženskostí a originalitou, v krátkém filmu popisuje celoživotní vášeň pro značku Tiffany a její vlastní kreativní cestu k sebevyjádření.“V New Yorku se narodíte a víte, že Tiffany je nejlepší a že to je místo, kde se sny stávají skutečností. Je to ikonická značka, která neustále posouvá hranice,” říká Lady Gaga. “Pro mě Tiffany reprezentuje nadčasové americké šperky.”

“Již více než 180 let si nejstylovější ženy světa vybírají šperky Tiffany & Co., aby vyjádřily svoji silnou osobnost,” říká Caroline Naggiar, chief brand officer Tiffany & Co. “Nová kampaň oslavuje bohaté dědictví značky i moderní Tiffanyho styl. Lady Gaga a její originalita, kreativita a odvaha skvěle vyjadřují podstatu této kolekce.”

TIFFANY-HARDWEAR-LAR_4192

18Y MD CHAIN LINK DBL-DROP ER; color to SS

TIFFANY-HARDWEAR-CHA_4190

SS GRADCHAIN LINK QDRPL DROP ER

No Sku

18Y BEAD TRPL ER; Color to Silver

No Sku

TIFFANY-HARDWEAR-BEA_4184 TIFFANY-HARDWEAR-BEA_4183 TIFFANY-HARDWEAR-BAL_4278

Populární články

Související články

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

KnihyŠperky

Granatus Bohemicus: Co vše bychom měli vědět o českých granátech

Řeč je o nerostech, jedinečných červených kamenech, které patří mezi nejstarší známé...

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...

NákupyŠperky

Kampaň značky Tous s Emmou Roberts je tu!

Slavnostní období se blíží a všichni hledají ten perfektní dárek. Tous to...