Úvod Osobnosti Celebrity Emma Smetana v novém klipu
CelebrityHudba

Emma Smetana v novém klipu

27

Rok poté, co Emma Smetana vydala svoji první desku What I´ve Done, uvádí svůj nový videoklip k písni No Fire. Nazpívala ji se svým partnerem Jordanem Hajem, který se ujal režie klipu. Kvůli natáčení odjeli v únoru čerství rodiče i se svou dcerou Lennon na týden do Londýna.

„Když jsme skládali písničky na moji první desku, Jordan najednou přišel s refrénem, který mi chtěl předzpívat. Zařval do mikrofonu: My love, are we doing the best we can, a mělo to takovou sílu, že už jsem to po něm nechtěla přezpívávat. Tak vznikla naše jediná společná píseň,“ říká k písni No Fire Emma Smetana.

Screen Shot 2017-04-08 at 14.01.31
Videoklip k písni, který Jordan Haj režíroval, vznikl během týdenního pobytu v Londýně. „Nejstabilnějším členem našeho týmu byla naše tehdy dvouměsíční dcera Lennon. Všechno to pozorovala a vytrvale nás rozveselovala, i když pršelo a padaly kroupy,“ prozrazuje Emma Smetana.
Emma Smetana v těchto dnech zkouší s kapelou a připravuje se na květnové turné po českých nádražích, které vyvrcholí 2. června na pražském Hlavním nádraží. Na koncertech ji doprovodí hudební hosté – kapely teepee a Prago Union a zpěvák Tomáš Klus. Vstupné bude dobrovolné, výtěžek z koncertů půjde na dobročinné účely.

-mr-
Foto: 2media.cz

Populární články

Související články

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...

HudbaKnihyKultura

Napsal písňový text i na tácek od piva

Potkali jsme se před krátkým časem u příležitosti křtu monografie kreslíře-humoristy Slávy...

HudbaUmění

Recitál Lucie Zhory v ArcusGallery

Po více jak čtyřech letech se vrací kutnohorská ArcusGallery do magického prostoru...

HudbaKnihy

Slavní čeští skladatelé

Před krátkým časem vydalo Národní muzeum v Praze jedinečnou publikaci, zabývající se Bedřichem...