Úvod Krása a zdraví V Praze se otevřel první biosalon!
Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

V Praze se otevřel první biosalon!

27

Obliba biokosmetiky a s nimi i salonů, které pracují produkty na přírodní bázi, nejenom mezi ženami stoupá. Vyloženě bio salon jsme tu ale ještě neměli. Ale už máme.

V dubnu se ve Strašnicích otevřel 1. bio spa salon krásy v Praze – OliOla organic beauty. Luxusní minimalistické interiéry jsou v harmonii s myšlenkou udržitelnosti a přirozené krásy. Kromě manikúry a pedikúry si ve studiu OliOla organic beauty můžete dopřát kvalitní kosmetické procedury a kompletní kadeřnické služby. Vše ve znamení špičkové přírodní a bio kosmetiky, která se kromě požadovaného efektu navíc postará o řešení vlasových či kožních problémů. „Chtěla jsem oázu klidu, nic velkého, místo, kde se budou potkávat lidé, kde bude kus přírody a kde se člověk může zastavit, vydechnout, odpočinout si a odejít sebevědomý s úsměvem na tváři. A protože myslím ekologicky, mám ráda bylinky a krásu a ráda komunikuji s lidmi, založila jsem studio krásy,” prozrazuje majitelka bio salonu Oli Vacková, jak se zrodila myšlenka na jeho vznik.

Co to je biokosmetika?

Biokosmetika většinou obsahuje přírodní suroviny nebo látky odvozené z tohoto původu. Tento fakt omezuje riziko kontaktu kůže a potažmo organismu s látkami, které nejsou tělu vlastní. Rovněž omezení nebo vyloučení použití některých barviv, zákaz syntetických parfemací a výrazné omezení možnosti použití konzervačních látek přispívá ke zvýšení úrovně bezpečnosti certifikované přírodní kosmetiky pro člověka.

 

 

 

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

CestováníWellness

Dopřejte si all inclusive lázeňský zážitek pro celou rodinu v hotelu Butterfly

Jste stále na vážkách, jaká destinace je pro letošní dovolenou ta pravá?...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Trendy zdraví a krásyWellness

Lázeňská sezóna 2021 zahájena!

Jako v ostatních případech, i světově proslulé Mariánské Lázně do toho svátku zdraví...