Úvod Krása a zdraví Novinky v dekorativní kosmetice
Krása a zdravíTrendy zdraví a krásy

Novinky v dekorativní kosmetice

31

REVLON_Instafix_Natural_BeigeDokonalá pleť během okamžiku

Perfektně vypadající tváře nyní můžete dosáhnout během několika vteřin. Revlon představuje nový Revlon PhotoReady Insta-Fix™ Makeup, make-up v tyčince pro rychlou a jednoduchou aplikaci, který okamžitě vylepší vzhled pleti kdykoliv a kdekoliv.  Díky složení pracujícímu s technologií odrazu světla vytváří Revlon PhotoReady Insta-Fix™ Makeup dojem bezchybné pleti v jednom jednoduchém kroku. Ať už hledáte make-up pro krytí celé tváře, zahlazení konkrétních nedostatků nebo chcete rychle upravit své líčení během dne, hedvábně jemné složení vytvoří na pleti krásně hladký finiš. Dostupný ve 3 odstínech. Cena: 299 Kč. 

Tváře políbené svěží barvou kdykoliv a kdekolivRV_Insta-Blush_COMP_CapFullComp_300Bv2

Chcete svým tvářím dopřát svěží vzhled kdykoliv si vzpomenete? Revlon pro vás má řešení! Představuje novinku Revlon Insta-Blush™, jemnou, snadno roztíratelnou tvářenku v tyčince vytvořenou pro snadnou aplikaci kdykoliv a kdekoliv. Tvářenky mají krémovou konzistenci s pudrovým finišem a obsahují unikátní pigmenty odrážející světlo pro krásná a přirozeně vypadající líčka. Každý ze dvou odstínů z nové kolekce bude perfektní tečkou pro váš look. Ať už toužíte po dramaticky vykonturované tváři, přirozeném barevném oživení či rozzářeném vzhledu, použijte spolu s Revlon Insta-Blush také Revlon PhotoReady Insta-Fix™ Makeup pro ten nejlepší výsledek! Cena: 280 Kč.

liac-eyes-smallKontrastní stíny  

Paletka Sunset Palette pro oči představuje kontrastní stíny. Nabízí škálu hřejivých a přírodních tónů Země, od růžové přes měděnou hnědou, mořskou zelenou až po zlatou. Barvy bohaté na pigmenty zachycují a odrážejí světlo až na několik hodin. Tato nová paletka je ideální pro všechny příležitosti. Jelikož se struktura dobře roztírá na ploše víčka, lze stíny vrstvit a regulovat intenzitu pro přirozenější nebo rafinovanější efekt. Tato paletka zaručuje jedinečný senzorický zážitek. Hebká a příjemná textura ihned na povrchu víčka vytváří nepostřehnutelný a lehoučký závoj. Sametový efekt a finiš druhé kůže je prakticky neodolatelný. Stejně jako paletka na obličej je i Sunsett Palette ozdobena rytinou vlnky, která evokuje rozpálený písek Středomoří. Součástí paletky jsou i dva štětečkové aplikátory. Cena: 2030 Kč.

Nude líčeníllsp01-prod-soldierclosed-final-rgb

Milujete nude líčení? Vyzkoušejte novou paletku nádherně sytých nude očních stínů Lid Lingerie Shadow Palette. Nová nude paletka vám pomůže dosáhnout bezchybného očního make-upu a dodá vašim víčkům plný a teplý nádech. Paletka zahrnuje šest sametových “zemských” stínů pro dokonalé líčení, které přirozeně zdůrazní vaši krásu. Tip profesionálů: Při líčení očních víček použijte nejprve podkladovou bázi pro oči Proof It! Waterproof Eye Shadow Primer, díky kterému dosáhnete obzvláště sytých barev. Světlejší barvy aplikujte na víčko, tmavší odstíny poté do vnějšího koutku oka a jemnými krouživými pohyby rozetřete do ztracena přes ohyb víčka. Celý look dokončete přidáním nejsvětlejšího odstínu do vnitřních koutků, aby oči krásně vynikly. Cena: 1200 Kč. 

lipli02-prod-soldierclosed-final-rgbMilujete ikonické matné tekuté rtěnky?

Nyní máte na výběr ještě více trendy barev – vyberte si tu svou! Chystáte se ven a toužíte být opravdu svůdná? Vyberte si jeden ze dvanácti odstínů tekuté rtěnky Lip Lingerie. Díky praktickému kartáčku se velmi dobře nanáší a mají opravdu sytý matný finish. Všechny odstíny jsou obohaceny o vitamin E, který rty vyživuje a pečuje o něTip profesionálů: Před použitím tekuté rtěnky Lip Lingerie rty nejprve hydratujte – díky tomu dosáhnete hladkého a upraveného vzhledu. Cena: 219 Kč. 

Nová dámská vůně  compo-spring-030117_small

Značka Viktor & Rolf přichází s novou dámskou vůní Bonbon Spring SummerNávykovou gurmánskou vůní, která oslní svoji ladností a absolutní rozkoší. Vůně je tvořena lehkým dotekem grapefruitu, jasmínovými květy a karamelovými tóny. Společně tak tvoří úchvatný gurmánský zážitek a pocit dokonalého uspokojení. Cena: 2200 Kč. 

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Trendy zdraví a krásyWellness

Lázeňská sezóna 2021 zahájena!

Jako v ostatních případech, i světově proslulé Mariánské Lázně do toho svátku zdraví...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...