Krása a zdravíTrendy zdraví a krásy

Beauty novinky

30

I když to venku možná nevypadá, jaro je tu. A to bychom měli přivítat jak jinak než s úsměvem na tváři. A s novými kosmetickými vychytávkami, kterých si pro nás kosmetické firmy připravily více než dost. Které jsme pro vás vybrali?  

dfa6-10574896c-productMaster Strobing Liquid, Maybelline New York, cena: 249,90 Kč.

Maybelline NY přináší další praktickou novinku pro rozjasnění vašeho obličeje, tentokrát v tekutém provedení – Master Strobing Liquid. Ten lze snadno nanést buď přidáním k make-upu nebo i samostatně, podle vaší preference, a to díky snadno roztíratelné textuře s mikroperličkami. Master Strobing Liquid je k dostání ve dvou trendy odstínech. Margita Skřenková, oficiální vizážistka Maybelline NY, radí: „Rozjasňovač Master Strobing Liquid nanášejte na lícní kosti, nos a pod obočí pro dokonalé projasnění každého looku“.

Rénergie Multi-Lift Ultra, Lancôme,2720 Kč. HyperFocal: 0

Ještě před několika lety uváděly žerny jako hlavní problém s pletí vrásky. Nicméně nyní se stále více zajímají o tmavé skvrny, a to do té míry, že nyní můžeme prohlásit: „tmavé skvrny jsou nové
vrásky.“ Aby si tedy ženy už nemusely vybírat mezi produktem na korekci tmavých skvrn a zpevnění pleti, nabídla jim řada Rénergie od Lancôme bezkonkurenční řešení, které míří na všechny
problémy žen spojené se stárnutím pleti. Cílená působnost na problémy s pigmentací Rénergie Multi-Lift Ultra působí na různé aspekty, například na tmavé skvrny, nejednotnou pleť, ale i ztrátu jasu a zdokonalení pleti, která je po použití čistší, jednotnější a jasnější. Produkt navíc disponuje SPF 25, takže nabízí širokospektrální ochranu před UVB a UVA paprsky každý den, takže zabraňuje i vzniku pigmentových skvrn.

liac-eyes-smallSunset Palette, Giorgio Armani, 2375 Kč. 

Life Is a Cruise je kolekce, která čerpá inspiraci z představy exkluzivní plavby podél pobřeží Středozemního moře. V tomto případě Giorgio Armani zkrášluje ženám oči pomocí hřejivých přírodních odstínů. Paletka Sunset Palette pro oči představuje kontrastní stíny. Nabízí škálu hřejivých a přírodních tónů Země, od růžové přes měděnou hnědou, mořskou zelenou až po zlatou. Barvy bohaté na pigmenty zachycují a odrážejí světlo až na několik hodin.

Touche Éclat Le Cushion, YSL, 1570 Kč. l6825900-te-cushion-bd50-inter

Dvacet pět let po zrození prvního Touce Éclat vrací. A poprvé na sebe bere podobu polštářkové kompaktky, která se stane vaším tajným trumfem. Doplňuje ji špičkový systém distribuce barvy a disponuje mocí přinést pleti ten nezaměnitelný jas. První makeup s polštářkem od YSL s jasem a krytím na míru, který přináší hotovou záplavu zářivého světla pro jedinečné potřeby žen po celém světě.Důmyslný systém distribuce barvy si žádá prvotřídní aplikátor. Houbičku Le Cushion tvoří revoluční síť vláken. Houbička je složena ze dvou materiálů tvořících dvě různé strany, které zaručují finiš na míru. Výsledek připomíná efekt stmívatelného světla… jenom na vaší pleti.

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Trendy zdraví a krásyWellness

Lázeňská sezóna 2021 zahájena!

Jako v ostatních případech, i světově proslulé Mariánské Lázně do toho svátku zdraví...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...