Úvod Krása a zdraví Pudry a rozjasňovače nové generace
Krása a zdravíTrendy zdraví a krásy

Pudry a rozjasňovače nové generace

31

Maskéři hvězd se připravují na letošní ročník filmové události – MFF v Cannes, která se ponese v barvách rozjasněné pokožky a jemného opálení. Právě takové jsou základní pilíře letního líčení, podporujícího krásu zdravé pleti.

Francouzská minerální značka make-upu Couleur Caramel, která líčí hvězdy červeného koberce na festivalu v Cannes, přichází na český trh. Široký sortiment dekorativní kosmetiky, jež s oblibou používá například Eva Longoria a protagonisté francouzského pořadu StarDance, je navíc v bio kvalitě.

111241Rozjasňující kuličkový pudr Couleur Caramel, milujubio.cz, 846 Kč.

Ultra lehké složení obohacené o bio makadamiový, bio meruňkový a bio avokádový olej. Pleť zanechává svěží a dodává jí mladistvý vzhled. Částečky odrážející světlo okamžitě rozjasní pokožku. Unikátní formule bohatá na aktivní ingredience pleť zklidní a působí proti vráskám. Aktivní složky: Bio Makadamiový olej je silný antioxidant, který brání poškození buněčných membrán, je vynikající na zjemnění a zvláčnění pokožky, vhodný na citlivou pleť. Bio meruňkový olej má vysoký obsah vitamínů A a E, hydratuje, zvláčňuje a regeneruje. Bio avokádový olej obsahuje vitamíny A, D a E, výrazně vyživuje, regeneruje a hydratuje, vypíná ochablou pokožku a vyhlazuje vrásky. 21,1 % aktivních složek, 100 % všech složek je přírodního původu, 10 % všech složek pochází z ekologického zemědělství.

Belle de Teint Bronzer & Blush, Lancôme, 1380 Kč. lancome-summer-bronzer

Belle de Teint Bronzer & Blush se představuje ve dvou verzích: Patio Méditerranéen (01) pro světlý typ pleti a Patio d’une nuit d’été (02) pro tmavší typy pleti. Obě verze nabízejí dva bronzující pudry a dvě tvářenky, které mají za cíl vytvarovat rysy obličeje pouhými několika tahy. Chcete zachytit maximum světla? Pak vyzkoušejte efekt jemného drapingu! Světlejší tvářenku naneste na lícní kosti, jak jste u tradiční tvářenky zvyklá, tmavší odstín aplikujte pod lícní kosti. Lehké popudrování spodní části výstřihu vám zalije dekolt třpytivým světlem. Decentního konturování dosáhnete tak, že nanesete světlejší bronzer na linie obličeje a tmavší do propadlejších částí. Tím docílíte vyššího kontrastu.
Výsledek? Svěží a zářivý look, který je ideální pro horké letní dny.

praskovy-rozjasnovac-pearl-touch-c-05-granitePráškový rozjasňovač Couleur Caramel Pearl Touch, milujubio.cz, 419 Kč. 

Rozjasňující pudr dodá pleti zdravý jas. Lze jej použít jako rozjasňující podklad na pleť, oční stíny, tvářenku nebo nanést na dekolt. Perleť krásně odráží světlo a prozáří pleť, která získá zářivý, hladký a přirozený vzhled. Výtažek z mořských řas stimuluje produkci kolagenu a elastinu, olivový skvalan udržuje vlhkost pleti a redukuje vrásky. Aktivní složky: Olivový skvalan regeneruje a okysličuje buňky, udržuje vlhkost pleti a redukuje vrásky. Olej z hroznových jader má regenerační a hydratační účinky a skvěle ošetřuje i zralou pokožku se ztrátou elasticity. Rýžový prášek je antioxidant, hydratuje a zmatňuje pokožku. 100 % všech složek je přírodního původu, 16 % aktivních složek, 10 % všech složek je z bioprodukce.

Cushion, L´Oréal Paris, 399,90 Kč. cushion01-porcelain-1

Lehoučký make-up inspirovaný asijskými trendy – od . Jedná se o make-up se zcela unikátní texturou, která velmi dobře splývá s pokožkou a nechává ji přirozeně zářit! Make-up Cushion od L´Oréal se velmi snadno aplikuje a má jemné krycí účinky. Na pokožce tedy působí velmi jemně a decentně a přirozeně ji rozjasňuje. Balení Cushion od L´Oréal Paris v sobě obsahuje zrcátko a labutěnku. Ta make-up neabsorbuje do sebe, pouze ho přenáší na pleť, kterou zanechá hedvábně jemnou a zároveň ji chrání před slunečními paprsky díky SPF 25.

111223Bronzer Couleur Caramel Matt Golden Brown, milujubio.cz, 749 Kč. 

Sametově hebký bronzový pudr pro dosažení opáleného vzhledu nebo korekci obličeje. Bronzer je obohacen o organický makadamiový olej, známý jako silný antioxidant, který zabraňuje poškození buněčných membrán. Je vynikajícím prostředkem pro zjemnění a zvláčnění pokožky. Udržuje ji hebkou, pružnou a elastickou. K dosažení co nejpřirozenějšího vzhledu byl použit proces mikronizace pigmentů, tedy jejich rozemletí na extrémně jemné částice, 9krát menší než u klasického pudru. Proces mikronizace zlepšuje nanášení bronzeru, zvyšuje jeho odolnost a to vše bez obav z nanočásteček.

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Trendy zdraví a krásyWellness

Lázeňská sezóna 2021 zahájena!

Jako v ostatních případech, i světově proslulé Mariánské Lázně do toho svátku zdraví...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...