Soutěž

Soutěž o knihy!

33

Tři z vás mohou vyhrát knihu Ike – můj italský corso pes aneb Psí život v Itálii. Zábavné vyprávění Lucie Huškové potěší všechny milovníky chytrého humoru, psů a Itálie.

Zkuste štěstí v soutěži o tuto milou knížku! Lucie Hušková, původem česká spisovatelka žijící už téměř 25 let v Itálii, čtenářům předkládá pravdivou pohádku o psím životě a o psancích v Itálii. A také o tom, jak vás italský corso pes může zruinovat, připravit o přítele a úplně změnit váš život… Jak jinak než k lepšímu! Ike – můj italský corso pes aneb Psí život v Itálii – půvabné a velmi vtipné vyprávění o Itálii a jejích místy rozporuplných obyvatelích téměř očima corsího štěňátka vydává nakladatelství Práh.

Autorka zaznamenává pro našince v mnoha ohledech nový pohled na Itálii. Ukazuje, že život v Itálii nejsou jenom přírodní a historické krásy, romantické písně, špagety, pizza a výborná zmrzlina, jak by se mnohým turistům mohlo zdát. Obzvlášť, pokud jste slovanského původu, žijete v Itálii více než dvacet let, máte za muže italského inženýra, který nežije, ale funguje a snaží se vám ničit život stejně jako jeho matka a místní byrokratický a sociální systém. V takovém případě se svoboda může přeměnit v režim tvrdého vězení a sňatek s krásným cizincem v opravdové peklo.  Ale pokud milujete děti a psy, není ještě všechno ztraceno. Utratit poslední peníze za rozkošné štěňátko corso psa, které se sice téměř přes noc promění v létající černé telátko a zdemoluje celý byt, může být navzdory všemu jedinou šancí na přežití.

Soutěžní otázka:

Kolik má kniha Ike – můj italský corso pes aneb Psí život v Itálii stran?

a) 169

b) 208

c) 498

Nápovědu najdete na: http://www.prah.cz

Odpověď zasílejte do do 15. června na adresu soutez@dama-online.cz. nezapomeňte v mailu uvést kontakt na sebe včetně adresy, na kterou máme případnou výhru zaslat.

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

Soutěž

Kdo vyhrál v soutěži sprchovou pěnu z kolekce The Ritual of Hammam?

Přeneste nejstarší očistný rituál do své vlastní koupelny s řadou The Ritual...

Soutěž

Soutěž o sprchové pěny z nové kolekce The Ritual of Hammam

Přeneste nejstarší očistný rituál do své vlastní koupelny s řadou The Ritual...

Soutěž

Kdo vyhrál knihu Slepičí polévka pro duši – O kočkách a lidech?

Příběhy ze života, která od devadesátých let vycházejí v populární a celosvětově známé...