Úvod Luxus Móda červeného koberce
LuxusŠperkySpolečnost

Móda červeného koberce

31
Přiznejme si, že filmový festival v Karlových Varech, který je v plném proudu, už dávno není jen o filmech, ale také o tom, v čem se „hvězdy“ procházejí na červeném koberci a co všechno jsou schopny a ochotny dát na odiv.
YAN_4197Některé se po něm projdou elegantně a s grácií od hlavy až k patě, jiné nevystaví na odiv nic jiného než své bujné poprsí narvané do šatů křiklavé barvy a o poprask je postaráno. Myslím, že není třeba jmenovat a kdo festival alespoň jedním očkem sleduje, ví, o kom je řeč.  Tak si říkám, že k takovému počinu je nutná pěkná dávka odvahy a nevím, jestli danou herečku litovat nebo před ní smeknout klobouk. Každopádně jisté hlasování na jednom nejmenovaném bulvárním deníku ukázalo, že většině čtenářů se model a v něm narvaná ňadra líbil. Holka krev a mlíko. No, přinejmenším ženy stejných proporcí tento počin musí kvitovat. Jeho nositelka se, když nic jiného, rozhodně nestydí a asi zde nehraje roli, zda-li má či nemá za co. Každopádně se o ní píše o sto šest a čekám, kdy se objeví i na stránce nějakého zahraničního média s titulkem, jak neznámé herečce na červeném koberci málem vypadla nadměrná ňadra.   YAN_4150

My bychom každopádně rádi vyzdvihli jiné modely, které dle našeho názoru byly předvedeny s mnohem větší elegancí a grácií. Snad nikdy nešlápne vedle modelka Karolína Kurková. Nenapomáhá jí k tomu jen postava topmodelky, ale především vkus. Ten při slavnostním zahájení festivalu byl vlastní i herečce Janě Plodkové. Obě měly na sobě šperky slavného amerického klenotnictví Tiffany & Co.Karolína měla šperky z nejnovější kolekce Tiffany City Hardwear v růžovém zlatě a šaty značky Vivienne Westwood. Jana měla na sobě kolekci diamantových náušnic, náramků a prstenů Tiffany a šaty značky Valentino. Vkusné, elegantní a decentní a dokazující známé, že málo je někdy (většinou) více. Oběma dámám tak dáváme jedničku.

YAN_3623
YAN_3855

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...