Úvod Krása a zdraví Novinky ze světa kosmetiky
Krása a zdravíTrendy zdraví a krásy

Novinky ze světa kosmetiky

35

Elixír krásy, kosmické líčení, husté tmavé řasy, sofistikovaný lesk rtů, či holografický lesk nehtů. Nechte se inspirovat!  

                                  Liquid light, Helena Rubenstein, 30 ml, 1320 Kč, Sephora.

HyperFocal: 0S  přibývajícím věkem má ženská pleť tendence vadnout, odstín ztrácí na jednotnosti a rysy obličeje na ostrosti.  Ve snaze navrátit pleti jednotný finiš, energii i jas a opět definovat rysy tváře jsme navrhli první čistý jas mládí v tubě. Liquid light texturu lehoučkého závoje, který vytváří úžasně přirozený povrch. Jeho anti-faux pas technologie obsahuje dva druhy perleti, který odráží světlo a umocňuje jas pleti. V prodeji od srpna exkluzivně v prodejnách Sephora. 

Cosmic Metals shadow palette, NYX, 219 Kč. cmsp01-prod-soldierclosed-final-rgb

Nechte svoje oči zazářit s pomocí nové Cosmic Metals Shadow Palette, která vám vykouzlí kosmické líčení jako z jiného světa. Inspirací k vytvoření paletky byly speciální odstíny hvězdných Cosmic Metals Lip Cream.  Paletka obsahuje šest bohatě pigmentovaných očních stínů ve zlatých, švestkových a šedo-fialových tónech s metalickým vzhledem, které můžeš libovolně kombinovat a vytvořit tak mnoho originálních trendy looků. Začněte se středně tmavým odstínem a aplikuj ho po celém víčku, poté přidej tmavší stín do vnějšího koutku oka a pomocí štětce ho rozetři do ztracena, vytvoříš tak perfektní efekt kouřových očí. Aby byly oči krásně prozářené, použij nejsvětlejší odstín do vnitřního koutku oka. Když použiješ před aplikací bázi pod oční stíny, bude aplikace ještě snadnější a výsledek dokonalejší!

7906-mascara-the-shock-2-180117-instit-1Mascara Volume effet faux cils the shock waterproof, YSL, 930 Kč.

Pro dokonalý vzhled od kořínků až ke konečkům: naneste produkt na řasy pomocí speciálně tvarovaného kartáčku s hustými a dlouhými vlákny. Vaše řasy vydrží natočené a oddělené po celý den. Tato dlouhotrvající voděodolná řasenka se také výborně vrství a díky vosku a polymerům, které obsahuje, poskytuje řasám sofistikovanou tmavou intenzitu. Pohyb po pohybu jsou řasy hustší a hustší. Maximální řasenka s minimálním úsilím.

Total Control drop foundation, NYX, 399 Kč. tcdf01-prod-soldierclosed-final-rgb

Ať už toužíte po opravdu jemném přirozeném líčení nebo výraznějším trendy looku, nový make-up Total Control Drop Foundation vám perfektně sedne. Vyberete si z celkem 24 odstínů, vhodných pro každý typ a barvu pleti. Drop Foundation je určený pro každou ženu toužící po sametovém vzhledu pleti s matným finišem. Díky dávkovacímu kapátku, které je součástí balení, je možné odstíny míchat a vytvořit si ten “svůj” přímo na míru. Pro dokonalé zapracování make-upu do pleti je ideálním pomocníkem speciálně uzpůsobený štětec na make-up Total Control Drop Foundation Brush. Ten díky svému lehce zkosenému povrchu dokonale kopíruje nejrůznější zakřivení vaší tváře, včetně méně dostupných ploch.

l7197300-rvs-n61-osLesk na rty Rouge volupté shine, YSL, 940 Kč.

Perlově růžové odstíny vytvoří sofistikovaný lesk, který prozáří váš Night 54 look. Každý z nich je samostatný odstín, díky kterému se stanete nepřehlédnutelnou jak na tanečním parketu, tak i během dne. Noste samostatně, nebo s jemnou vrstvou Couture Hologram Powder pro extra oslňující vzhled.

La Laque couture, YSL, 650 Kč. l7200200-la-laque-couture-n55-os

Stříbrné a bronzové nehty získají díky tomuto mnohobarevnému laku s perlovým efektem extra holografický lesk, který odráží světlo jako disko koule a díky kterému bude vaše manikúra nepřehlédnutelně zářivá.

Zdroj: L’Oréal

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Trendy zdraví a krásyWellness

Lázeňská sezóna 2021 zahájena!

Jako v ostatních případech, i světově proslulé Mariánské Lázně do toho svátku zdraví...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...