Úvod Lifestyle Showroom návrhářky Petry Balvínové mění podobu
LifestyleNákupyNávrháři

Showroom návrhářky Petry Balvínové mění podobu

27
Showroom a ateliér české návrhářky Petry Balvínové v Benediktské ulici v Praze, ve kterém navrhuje, šije a prodává svoje módní kolekce, mění svůj koncept. Vedle autorských modelů značky TIQE, která loni oslavila deset let své existence, bude návrhářka nabízet v nově vzniklém TIQE Concept Storu také přírodní bio kosmetiku a módní doplňky. 
TIQE CONCEPT STORE_IV
„Na jednom natáčení jsem dostala dárkovou tašku s bio kosmetiku Inlight, do které jsem se hned zamilovala. Chtěla jsem se o tak skvělou věc podělit se svými zákaznicemi a napadlo mne, že bych kosmetiku prodávala u sebe v showroomu spolu s mými oblíbenými doplňky, jako jsou sluneční brýle aktuálních kolekcí Fendi nebo kabelky mladých designérek PBG,” říká Petra Balvínová.
TIQE CONCEPT STORE_DISPLAY
„Kosmetika Inlight je nejčistší prémiovou bio značkou na trhu, je zcela bez chemie a vyznačuje se mimořádnými účinky, proto jsem ráda, že si ji u mě moje zákaznice mohou nejenom vyzkoušet, ale také zakoupit.”Produkty Inlight jsou ručně vyráběny v anglickém Cornwallu lékařem, homeopatem a bylinkářem MUDr. Marianem Spieziou kombinací postupů tradiční alchymie a moderní vědy. Čistě přírodní základ z léčivých bylin, vzácných olejů a vonných esencí činí z voňavých bio balzámů a olejů skvělé pomocníky pro obnovu pleti, v boji proti vráskám, pigmentovým skvrnám, akné a dalším kožním problémům. Kosmetika Inlight je v souladu s homeopatickou léčbou, je zcela bez chemických látek z ropy, bez genetické modifikace a konzervačních látek.

TIQE CONCEPT STORE_INLIGHT

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

Lifestyle

Moser strom v hotelu Mandarin Oriental

Křišťál Moser se letos poprvé ukazuje v novém kabátě. V rámci re-brandingu značky představila...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...